ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Καζάζης: «Στόχος παραμένει το πρωτάθλημα»

Καζάζης: «Στόχος παραμένει το πρωτάθλημα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης και ο ακραίος Μενέλαος Κοκκινάκης στις δηλώσεις τους παραδέχτηκαν τη δίκαιη επικράτηση του ΠΑΟΚ ενώ πλέον κοιτάζουν το μεγάλο στόχο που είναι το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης παραδέχθηκε τη δίκαιη επικράτηση του ΠΑΟΚ ενώ γύρισε αμέσως τη σελίδα στον επόμενο στόχο… το πρωτάθλημα. «Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε δίκαια το τρόπαιο. Οι παίκτες του ήταν καλύτεροι στο κομμάτι του μπλοκ και τελείωσαν δύσκολες μπάλες. Φάνηκε πως το ήθελαν περισσότερο. Ήταν σκληρός ο αποψινός αγώνας. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά ο αντίπαλος ένιωθε σιγουριά στην επίθεση, πήγαινε με αποφασιστικότητα στους μεγάλους πόντους. Ο στόχος μας παραμένει το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ ωστόσο παίρνει ψυχολογικό αβαντάζ μετά από αυτή τη νίκη».

Κοκκινάκης: «Ο Ολυμπιακός είναι ο πολυνίκης του θεσμού»

Από την μεριά του, ο Μενέλαος Κοκκινάκης σχολίασε: «Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στα κρίσιμα σημεία και πήρε μία νίκη την οποία άξιζε. Είναι ο πρώτος του τίτλος αλλά ο Ολυμπιακός είναι ο πολυνίκης του θεσμού. Χάθηκε ένας τίτλος, αλλά συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα που θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ μας έχει νικήσει δύο φορές αλλά θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε στο τέλος».