Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Καζάζης : «θέλουμε νίκες σε όλα τα παιχνίδια»

Καζάζης : «θέλουμε νίκες σε όλα τα παιχνίδια»

Στόχο να πανηγυρίσουν τις νίκες και στα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση των Play-off έθεσαν στόχο του Ολυμπιακού Καζάζης και Βουλκίδης μετά το ντέρμπι “αιωνίων” στον Πειραιά.

Ο Δημήτρης Καζάζης λίγα λεπτά μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού δήλωσε «Μετά το πρώτο σετ μας παρέσυρε ο Παναθηναϊκός στο ρυθμό του και το παιχνίδι ισορρόπησε. Μετά παίξαμε όπως ξέρουμε εμείς, επιβάλαμε τον δικό μας ρυθμό με αποτέλεσμα να τελειώσει έτσι όπως έληξε το τέταρτο σετ.

Η ομάδα μας είχε φοβερή πίεση και με πολύ κόπο και συγκέντρωση χτίστηκε αυτή η διαφορά στη βαθμολογία. Το αξίζουν όλα τα παιδιά. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας, είμαστε πολύ κοντά. Δεν μας φτάνει όμως μόνο ο ένας βαθμός, θέλουμε νίκες σε όλα τα παιχνίδια».

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Θοδωρής Βουλκίδης απο την πλευρά του επεσήμανε «Δεν έχω συνειδηποιήσει ακόμα τι κάναμε φέτος. Είναι άθλος λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό και με το πως είναι γενικά η κατάσταση στον αθλητισμό. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την προσπάθεια που έχουμε κάνει και συνεχίζουμε να κάνουμε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να γιορτάσουμε όπως θέλουμε αυτή τη νίκη και το 30ο πρωτάθλημα. Έχουμε άλλες 4 αγωνιστικές και το Λιγκ Καπ για να πανηγυρίσουμε όπως θέλουμε».