Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Καζάζης : «Ξεπεράσαμε Μίλωνα και τους εαυτούς μας»

Καζάζης : «Ξεπεράσαμε Μίλωνα και τους εαυτούς μας»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα αλλά και την εμφάνιση της ομάδας έπειτα από μια δύσκολη περίοδο επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού μετά το τρίποντο επί του Μίλωνα. Δημήτρης Καζάζης και Κρίστιαν Φρομ δήλωσαν χαρούμενοι για την αγωνιστική παρουσία των «ερυθρολεύκων» στη Νέα Σμύρνη και αισιόδοξοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε «Ήμουν σίγουρος ότι θα έχουμε αυτή την εικόνα αφού είχαμε να ξεπεράσουμε πέρα από τον αξιόμαχο αντίπαλος μας τους ίδιους μας τους εαυτούς. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πέρασαν αυτή τη δύσκολη αποστολή μετά από όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες 20 ημέρες στην ομάδα μας. Εφόσον ξεπεράσαμε τα εμπόδια αυτή τη δύσκολη περίοδο, κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Κρίστιαν Φρομ που σταμάτησε στους 18 πόντους έχοντας 62% στην επίθεση υπογράμμισε «Πρώτα από όλα είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ήταν πολύ σημαντικό και είμαι χαρούμενος που έκανα τη δουλειά μου και βοήθησα την ομάδα. Σίγουρα δεν ήταν πολύ εύκολο και αισθάνομαι υπερήφανος για τον τρόπο που χειριστήκαμε αυτή την κατάσταση με τον κορονοϊό. Είχαμε μόνο λίγες ημέρες προπονήσεων ως ομάδα. Τώρα κοιτάμε μπροστά και τα επόμενα παιχνίδια όπου θέλουμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας αγωνιζόμενοι υπό φυσιολογικές συνθήκες».