ΔΙΕΘΝΗ

Καζίσκι από την Ιαπωνία με… αγάπη (vid.)!

Καζίσκι από την Ιαπωνία με… αγάπη (vid.)!

Ο σούπερ σταρ Ματέι Καζίσκι που άφησε το καλοκαίρι την Τρεντίνο για λογαριασμό της ιαπωνικής Στινγκς φαίνεται πως δεν ξεχνά τους φίλους της ιταλικής ομάδας και από την μακρινή χώρα της Ανατολικής Ασίας έστειλε μήνυμα στήριξης!

Στις ελληνικές ομάδες όταν ένας παίκτης… φεύγει, σπάνια η ομάδα κρατά επαφή μαζί του οπότε και ο ίδιος με την ομάδα. Αυτά όμως στην Ελλάδα, γιατί στην Ιταλία το επίπεδο είναι υψηλό και δεν αναφερόμαστε στο αγωνιστικό!

Μπορεί λοιπόν ο πρώην άσος της πρωταθλήτριας Τρεντίνο, Ματέι Καζίσκι να άλλαξε ομάδα και ήπειρο αλλά αυτό δεν σημαίνει και κάτι αφού παραμένει ο μεγάλος σταρ που τίμησε τη φανέλα της ιταλικής ομάδας.

Έτσι στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε μέσω του επίσημου καναλιού της Τρεντίνο, ο Καζίσκι στέλνει το μήνυμά του στους φιλάθλους της ομάδας, αναφέροντας ότι ενημερώνεται για τα νέα και στηρίζοντας την προσπάθεια των πρωταθλητών με τον δικό του τρόπο! Α! Και όπως θα δείτε έχει βάλει και όλους τους Ιάπωνες συμπαίκτες του να… στηρίξουν!

Ας μην ξεχνάμε ότι η Τρεντίνο απώλεσε το Σούπερ Καπ από τη Μόντενα και τα λόγια του Καζίσκι τη δεδομένη στιγμή αποτελούν… ηχηρή παρέμβαση στήριξης στην ομάδα που ξεκινάει τις “μάχες” στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη.

Το επικοινωνιακό από κάθε άποψη μήνυμα του Καζίσκι αναφέρει:

“Αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω. Είμαι μακριά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ενημερώνομαι για τις εξελίξεις. Ακόμα και από τόσο μακριά. μπορώ να παρακολουθώ τα αποτελέσματα και μπορώ να πω ότι λυπήθηκα που η Τρεντίνο έχασε στο Σούπερ Καπ από τη Μόντενα. Όμως, αυτό δεν πρέπει να αποτελέσει βάρος για την ομάδα του. Είμαι πεπεισμένος ότι δουλεύοντας στις προπονήσει, η Τρεντίνο θα κερδίσει τους επόμενους αγώνες. Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στα παιδιά και να πω ότι η Στίνγκς θα πανηγυρίσει για τις νίκες τους αυτή τη σεζόν. Πάμε Τρεντίνο”!

Δείτε το βίντεο: