BEACH VOLLEY

Και εγένετο «1ο τουρνουά Summer Smash Volley Ball» (fot)!

Και εγένετο «1ο τουρνουά Summer Smash Volley Ball» (fot)!

Αν και μετράει λίγες μόλις εβδομάδες ζωής, το “Smash Βeach Volley Club” φιλοδοξεί πολύ σύντομα να “κλέψει” τις καρδιές σας και να γίνει φυσικά το νέο “talk of the town”, που θα φιλοξενεί πλέον όλα τα ραντεβού σας στην… άμμο.

smash 3
Ο λόγος φυσικά για το νέο χώρο στην Ανατολική Αττική για τους λάτρεις του beach volley το Smash Beach Volley Club. Στις φιλόξενες και άρτιες εγκαταστάσεις του στην Παλλήνη Αττικής (οδός Τζακιών 30) τρία γήπεδα, που μπορούν να μετατραπούν και σε γηπεδα beach tennis, καθώς επίσης και ένα μεγάλο γήπεδο beach soccer σας περιμένουν να σηκώσετε μπόλικη… σκόνη και να διασκεδάσετε παίζοντας το αγαπημένο σας άθλημα.

smash 5 (2)
Αυτά και άλλα πολλά θα τα βρείτε σε μία μεγάλη έκταση που έχει έχει διαμορφωθεί κατάλληλα τόσο για την προπόνηση αθλητών/αθλητριών, όσο και για την απλή εκμάθηση του κάθε αθλήματος, αλλά και τη διεξαγωγή επίσημων τουρνουά η απλών φιλικών παιχνιδιών.

smash2
“Ψυχή” αυτής της νέας εστίας των “φίλων της άμμου”, ο Δημήτρης Μαρκάκης, ένας άνθρωπος επαγγελματίας του χώρου, που μαζί με τους άξιους και καταρτισμένους επίσης συνεργάτες του μπορούν να εγγυηθούν την οργανωτική επιτυχία των τουρνουά και κυρίως ότι τις ώρες που βρίσκεστε στο “Smash Beach Volley Club”, είτε εντός γηπέδων, είτε στο κυλικείο, είτε στα ευρύχωρα και πεντακάθαρα αποδυτήρια θα… περνάτε καλά!

smash 6 smash 5 (1) smash 7
Mε την ευκαιρία μάλιστα της διεξαγωγής του “1ου Τουρνουα SUMMER SMASH VOLLEY BALL” (22-24/6) των Γυναικών του Αθλητικού Συλλόγου Άνοιξης Παιανίας, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μία… γεύση από τις υπέροχες εγκαταστάσεις, παρακολουθώντας από κοντά τους αγώνες και βιώνοντας από “πρώτο χέρι” τη φιλόξενη ατμόσφαιρα στο νέο Club της Παλλήνης.