BEACH VOLLEY

Και… εγένετο η ψηφιακή «Bίβλος του Beach Volley»

Και… εγένετο η ψηφιακή «Bίβλος του Beach Volley»

Ολοκληρώθηκε τo νέο ψηφιακό… πόνημα με τίτλο “Η Βίβλος του Beach Volley”, που περιλαμβάνει πλούσιο προπονητικό ασκησιολόγιο (drills) και για τα 3 αγωνιστικά επίπεδα (αρχάριο, μεσαίο και προχωρημένο).

Στις συνολικά 8 προπονητικές ενότητες του βιβλίου, συμπεριλαμβάνονται 80 βίντεο και περισσότερες από 100 φωτογραφίες με ύλη στηριγμένη στη μεθοδολογία της Διεθνούς Ομοσπονδίας.

Για την παρουσίαση των ενοτήτων οργανώθηκαν, για κάθε μία από αυτές, 8 τουρνουά Μπιτς Βόλει, ένα κάθε μήνα, από τον Οκτώβριο του 2014 έως και το Μάιο του 2015.

Το νέο ψηφιακό βιβλίο με τίτλο “Η Βίβλος του Beach Volley” με τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη”, βρίσκεται στην paid εφαρμογή της apple “ibook store” με κόστος 4,90 €.

Το βιβλίο είναι αναρτημένο για εφαρμογές mac και i-pad στο λινκ:

https://itunes.apple.com/gr/book/e-biblos-tou-mpits-bolei/id997175738?l=el&ls=1&mt=11

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του βιβλίου με τις 80 προπονητικές ασκήσεις και τα αντίστοιχα 80 βίντεο (850 mb) ο χρήστης θα βρει συγκεκριμένα: 10 ασκήσεις προθέρμανσης, 10 ασκήσεις για σέρβις, 10 ασκήσεις για υποδοχή, 10 ασκήσεις για πάσα, 10 ασκήσεις για επίθεση, 10 ασκήσεις για μπλοκ, 10 ασκήσεις για άμυνα και 10 ασκήσεις για παιγνιώδεις μορφές και για τα 3 αγωνιστικά επίπεδα (αρχαρίων, μεσαίο και προχωρημένο), εμπλουτισμένες με θεωρητική ανάλυση και αντίστοιχες φωτογραφίες.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα δοθούν για αθλητική υποτροφία.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης του βιβλίου