A2

Και εγένετο «Καλαμάτα βόλεϊ»!

Και εγένετο «Καλαμάτα βόλεϊ»!

Νέα εποχή στο Μεσσηνιακό βόλεϊ με την ίδρυση του νέου σωματείου «Καλαμάτα βόλεϊ», το οποίο αποτελούν η γυναικεία ομάδα του Μεσσηνιακού, η Καλαμάτα ‘80 και ο Ακρίτας (άνδρες). Στο εγχείρημα  δεν συμμετέχει η γυναικεία ομάδα του Ακρίτα , η οποία ομως άφησε ελεύθερες τρεις παίκτριες για να ενισχύσουν τον Μεσσηνιακό.

Η ανακοίνωση του νέου σωματείου που έκανε αρχαιρεσίες και έβγαλε καινούργια  διοίκηση, έγινε σήμερα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα,σε  συνέντευξη Τύπου στην οποία μίλησαν ο πρόεδρος Κώστας Κουτράκης, ο γενικός γραμματέας Χρήστος Ζερίτης, ο γενικός έφορος  Χρήστος Δροσίνος και η επιτυχημένη προπονήτρια του Μεσσηνιακού την περασμένη σεζόν που θα συνεχίσει και φέτος , Γωγώ Σουρή.

Παράλληλα ανέβηκε στο f/b και το νέο σήμα της ομάδας, που δημιούργησε ο Γιώργος Καλαποθαρέας.

Η ανακοίνωση της επταμελής διοίκησης του νέου σωματείου «Καλαμάτα βόλεϊ»

«Διεξήχθησαν χθες οι αρχαιρεσίες στον σύλλογό μας. Αμέσως μετά συνήλθε και συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγέν 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο προέκυψε και με απόλυτη ομοφωνία διαμορφώθηκε ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΥΤΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΝΤ/ΡΟΣ: ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΖΕΡΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ : ΔΕΔΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ: ΔΡΟΣΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ : ΠΑΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΦΟΡΕΙΑ : ΠΡΑΤΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...