Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Και επισήμως στην ΑΕΚ η Λαμπρινίδου

Και επισήμως στην ΑΕΚ η Λαμπρινίδου

Έπειτα από τρία χρόνια στη ξενιτειά η διεθνής κεντρική, Μαρία Λαμπρινίδου επαναπατρίζεται για χάρη της ΑΕΚ, όπου θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα για δεύτερη φορά στην καριέρα της μετά την σεζόν 2010-2011.

Όπως λοιπόν είχε γράψει το Volleyplanet από τις 29 Ιουλίου, λεπτομέρειες απέμεναν για να καταλήξει το φλερτ της 27χρονης Μυτιλινιάς με την “Ένωση”, σε… γάμο και να ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Μανόλη Ρουμελιώτη.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Λαμπρινίδου. Η Λαμπρινίδου επιστρέφει στην “Ένωση” μετά από τέσσερα χρόνια και δύο πετυχημένες σεζόν στο εξωτερικό. Η νέα αθλήτρια της ΑΕΚ αγωνίζεται ως Κεντρική, είναι γεννημένη στις 29/06/1986 και έχει ύψος 1.87.

Η Λαμπρινίδου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους. Στις πρώτες της δηλώσεις σαν αθλήτρια του “Δικεφάλου” τόνισε: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για την επιστροφή μου τόσο στην ΑΕΚ όσο κ στην Ελλάδα. Η Ευρώπη μου χάρισε πολλά σε όλα τα επίπεδα, όμως η ΑΕΚ φέτος μου δίνει την τέλεια ευκαιρία για να γυρίσω σπίτι μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη. Η προσέγγισή τους ήταν πολύ διαφορετική από εκείνη προ 4 ετών, καθώς πρόκειται για άλλα πρόσωπα και για αυτό κατά κάποιο τρόπο δεν το βιώνω σαν επιστροφή αλλά απλώς σαν μια νέα επιλογή. Από τα παλιά κρατάω έντονα τη θέρμη του κόσμου της ΑΕΚ, την οποία ανυπομονώ να ξαναζήσω με την έναρξη του πρωταθλήματος.”

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...