ΔΙΕΘΝΗ

Και η Ντε Λα Κρουζ στη Λίγκα των ΗΠΑ

Και η Ντε Λα Κρουζ στη Λίγκα των ΗΠΑ

H 33χρονη άσος του Άγιου Δομηνίκου, Μπεθάνια ντε Λα Κρουζ θα είναι μία ακόμη Ολυμπιονίκης στη νεοσύστατη Λίγκα γυναικών των ΗΠΑ, Athletes Unlimited Volleyball, όπου συμμετοχή μεταξύ άλλων ξένων έχει δηλώσει και η Βραζιλιάνα σουπερστάρ, Σέιλα Κάστρο.

Έπειτα λοιπόν από μια δεκαετία διεθνών επιτυχιών με τις «βασίλισσες της Καραϊβικής», με κορυφαία όλων την5η θέση το 2012 στο Λονδίνο, αλλά και λαμπερές παρουσίες στα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της Κορέας, της Ιαπωνίας, της Ιταλίας, της Τουρκίας και, πιο πρόσφατα, της Ρωσικής Σούπερ Λιγκ, η 33χρονη “μπόμπερ” υπέγραψε συμβόλαιο για να συμμετάσχει στο Professional Volleyball League της Αμερικής.

de la cruz

Στο νεοσύστατο επαγγελματικό πρωτάθλημα βόλεϊ των ΗΠΑ, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 4 Απριλίου 2021, η Ντε λα Κρουζ θα είναι μία από τις συνολικά οκτώ Ολυμπιονίκες που περιλαμβάνονται στη λίστα των συνολικά 44 αθλητριών των ομάδων. Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε μια έδρα, στο κλειστό γυμναστήριο του Νάσβιλ.