ΔΙΕΘΝΗ

Και τώρα οι δυο τους…

Και τώρα οι δυο τους…

Πετυχημένη ήταν η κυριακάτικη «πρόβα τζενεράλε» των ομάδων των διεθνών μας Βασιλαντωνάκη, Παπαφωτίου (σ.σ φωτό αρχείου) ενόψει της επικείμενης «εμφύλιας» μονομαχίας τους για το τρόπαιο του ιταλικού Σούπερ Καπ (1/11), καθώς αμφότερες πανηγύρισαν εύκολες εκτός έδρας νίκες στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Serie A γυναικών.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Νοβάρα με την Ανθή Βασιλαντωνάκη να αγωνίζεται ως αλλαγή μόνο στο 2ο σετ και να πετυχαίνει έναν πόντο, η παρέα της τοπ σκόρερ του αγώνα Εγκόνου (22π) «άλωσε» τη Φλωρεντία επικρατώντας με 3-0 (25-14, 25-23, 25-13) της τοπικής Il Bisonte, που ‘χαν μοναδική παίκτρια με διψήφιο αριθμό πόντων την Σοροκάϊτε (15π).

Στον άλλο αγώνα της ημέρας του καμπιονάτο με ελληνικό ενδιαφέρον η Ιμόκο Κονελιάνο, με την Αθηνά Παπαφωτίου να αγωνίζεται ως αλλαγή στο 1ο σετ και να σημειώνει έναν πόντο, η Κυπελλούχος Ιταλίας πέρασε εύκολο απόγευμα στην Ανκόνα, κερδίζοντας με 3-0 (25-15, 26-24, 25-16) σετ την γηπεδούχο, Λαρντίνι Φιλοτράνο.

Τοπ σκόρερ των «Πανθήρων» και της αναμέτρησης ήταν η Μπρίσιο με 16 πόντους, ενώ για τη γηπεδούχο ομάδα, η Λάνα Σούκα ήταν με 11 πόντους η μόνη με διψήφιο αριθμό πόντων.

Στην βαθμολογία Σκαντίτσι και Κονελιάνο “συγκατοικούν” αήττητες στην κορυφή με 9 βαθμούς, ενώ μόλις ένα βαθμό πίσω τους βρίσκεται η επίσης αήττητη Νοβάρα με 8 βαθμούς.

Foto: GetSportMedia/Fabio Cucchetti

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...