Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Κέλε» και με τη… βούλα στη Νάξο

«Κέλε» και με τη… βούλα στη Νάξο

Την παραμονή της διεθνούς λίμπερο, Ειρήνης Κελεσίδου για δεύτερη χρονιά στη Νάξο, όπου θα συνεργαστεί ξανά με τον Σέρβο τεχνικό, Ζόραν Κόβαζιτς, ανακοίνωσε η διοίκηση του Πανναξιακού.

Η ανακοίνωση

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας μας με την αθλήτρια Ειρήνη Κελεσίδου.

Η 24χρονη λίμπερο, ενεργό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας, θα φοράει την φανέλα της ομάδα μας και για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, έχοντας και πάλι κομβικό ρόλο στην προσπάθεια για επανάληψη των επιτυχιών της σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Challenge Cup.

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης συνεργασίας με την Ειρήνη Κελεσίδου στον Πανναξιακό ΑΟΝ όπου θα καλύψει την θέση της λίμπερο, επικοινωνήσαμε μαζί της και δήλωσε στο www.paon.gr.

«Είμαι χαρούμενη που ανανεώθηκε η συνεργασία μου με τον Πανναξιακό καθώς πέρυσι ήταν μια επιτυχημένη χρονιά. Είμαι σίγουρη πως και φέτος θα γίνει πολύ καλή δουλειά, η διοίκηση της ομάδας έκανε μεγάλη προσπάθεια για να χτίσει την ομάδα της και φυσικά δείχνει ότι θέλει να έχουμε την περσινή και μακάρι και καλύτερη πορεία. Εύχομαι η επόμενη χρονιά να είναι επιτυχημένη και σε ομαδικό και σε προσωπικό επίπεδο, με λιγότερους τραυματισμούς.»

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...