ΔΙΕΘΝΗ

“Κέρδισε” τους Ιταλούς ο Αρμενάκης

“Κέρδισε” τους Ιταλούς ο Αρμενάκης

Ο διεθνής Έλληνας διαγώνιος έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις  στα φιλικά προετοιμασίας της Αουρίσπα Αλεσάνο.

Λένε ότι το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού… Ωστόσο στην περίπτωση του  άσου της Αουρίσπα Αλεσάνο, Τόλη Αρμενάκη η απόφαση του να πει το «ναι» για δεύτερη φορά σε πρόταση ιταλικής ομάδας της Α2 Κατηγορίας, δεν αποτελεί ασφαλώς ανοησία, αλλά μία ακόμη σημαντική πρόκληση στην καριέρα του. Η παρθενική του άλλωστε παρουσία στα γήπεδα της γειτονικής χώρας, πριν από 8 χρόνια για λογαριασμό της Σαλέντο ντ’ Αμάρε Ταβιάνο, θεωρείται ως… μη γενόμενη, αφού έμεινε στην ομάδα μόνο για ένα μήνα  (27/10-27/11).

Έπειτα λοιπόν από τον περσινό εφιάλτη παραμονής που έζησε με τον Άρη, μέχρι τη στιγμή της λύτρωσης στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, ο Αρμενάκης φέτος απολαμβάνει τις νέες συνθήκες στην καριέρα του, το καθημερινό πρόγραμμα της ομάδας είναι φοβερά απαιτητικό και επίπονο. Αυτό που κάνει όμως τη μεγάλη διαφορά στις φετινές εξαιρετικές εμφανίσεις του Αρμενάκη, εκτός ότι έχει στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο Έλενα, είναι ότι απολαμβάνει την απόλυτη εμπιστοσύνη και ικανοποιήση της διοίκησης, του προπονητή Mέντικο, των συμπαικτών αλλά και των φίλων της ομάδας, που έχουν εντυπωσιαστεί από τον φιλικό χαρακτήρα του Τόλη και τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στα μέχρι τώρα φιλικά προετοιμασίας.

Χαρακτρηιστικό είναι μάλιστα πως στα δύο τελευταία φιλικά ο διεθνής διαγώνιος δεν έπεσε κάτω από 20 πόντους. Στοο πρώτο ματς με 20 δικούς του πόντους η Αουρίσπα Αλεσάνο κέρδισε την Καστελάνα με 3-1 σετ, ενώ στο αντίστοιχο 3-1 επί της Βίμπο Βαλέντια του Φέφε Ντε Τζιόρτζι ο Έλληνας διαγώνιος με 58% αποτελεσματικότητα στην επίθεση και 28 προσωπικούς πόντους αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του αγώνα.