ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κερδίζουν το στοίχημα οι Εθνικές με… Stoiximan.gr

Κερδίζουν το στοίχημα οι Εθνικές με… Stoiximan.gr

Έναν δυνατό σύμμαχο στις φετινές δύσκολες αποστολές των Εθνικών ομάδων Ανδρών – Γυναικών στο World και European League  αντίστοιχα ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ που επισημοποίησε την συνεργασία της με την Stoiximan.gr

Στο πλευρό των Εθνικών ομάδων βρίσκεται πλέον η Stoiximan.gr που θα είναι ο βασικός χορηγός των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων στις υποχρεώσεις που έχουν σε μεγάλες διοργανώσεις.

Με σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της Ομοσπονδίας ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης παρουσία του Διευθυντή Μαρκετινγκ και επικοινωνίας της Stoiximan Πάνος Κωνσταντόπουλου, των Ομοσπονδιακών τεχνικών Γιάννη Καλμαζίδη- Σωτήρη Δρίκου, αλλά και διεθνών Κοκκινάκη, Πρωτοψάλτη και Κιόση παρουσίασε τον νέο της χορηγό των Εθνικών μας ομάδων ευελπιστώντας και σε περαιτέρω συνεργασία για τα Εθνικά πρωταθλήματα…

«Ήμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινάμε τις Εθνικές μας ομάδες με την ανακοίνωση μιας συνεργασίας. Με πολύ μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην Ομοσπονδία του βόλεϊ την Stoiximan.gr. Είναι μια νέα εταιρία, με νέους ανθρώπους που δείχνουν ότι μοιραζόμαστε πολλά κοινά και θεωρούμε πως μπορεί να μας βοηθήσει στην προσπάθεια των Εθνικών μας ομάδων το καλοκαίρι του 2015» δήλωσε αρχικά ο Αχιλλέας Μαυρομάτης ο οποίος και αναφέρθηκε στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας υπογράμμισε «Αν τα προηγούμενα χρόνια έγινε επένδυση στις μικρές ηλικιακές εθνικές ομάδες που σημείωσαν τις δικές τους επιτυχίες με 8 προκρίσεις σε τελικές φάσεις  Ευρωπαϊκών και Παγκοσμίων πρωταθλημάτων στην 5ετία 2010-2015, την περσινή χρονιά ξεκίνησε να φαίνεται αυτή η προσπάθεια στην εθνική ομάδα των ανδρών και των γυναικών.

Στην Ανδρών τα πράγματα δεν ήταν και τόσο εύκολα, ωστόσο η παρουσία της στο European League ήταν τέτοια που έδειξε πως τα παιδιά  έχουν πάρα πολύ μεγάλες ικανότητες και μπορούν να φθάσουν ψηλά στο Παγκόσμιο βόλεϊ.  Τώρα ειδικά που έχουν έρθει νεότερες γενιές και έχουν μπει με κάποιους παλαιότερους και μπορούν να μας φέρουν πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Η επιτυχία της Ανδρών να βγει 2η στο European League ήταν αυτή που μας βοήθησε σαν ομοσπονδία μας έδωσε την δύναμη και με καλούς χειρισμούς να μπούμε στο World League φέτος μετά από 10 χρόνια. Μια επιστροφή σε μια διοργάνωση που ουσιαστικά στα σαλόνια του Παγκοσμίου βόλεϊ. Ιδιαίτερα σημαντικό.

Θα αποφύγω να θέσω συγκεκριμένο αγωνιστικό στόχο για την παρουσία μας. Η Εθνική ανδρών όπως και η γυναικών για την οποία η περσινή χρονιά στο European League ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες και τώρα που οι νεαρότερες αθλήτριες ενσωματώνονται και έχουμε την δυνατότητα να ελπίζουμε σε κάτι πολύ καλό.

Για την Ομοσπονδία οι Εθνικές ομάδες το 2015 θέλουμε να είναι το όχημα για  να τραβήξουμε περισσότερους φίλους κοντά στο άθλημα. Αν το βόλεϊ κέρδισε ήδη αρκετούς από τις φετινές διοργανώσεις από τα final 4 του Κυπέλλου, από τον πολύ κόσμο στα τελικά των πρωταθλημάτων Ανδρών –γυναικών, νομίζω πως αυτή η εικόνα για το άθλημά μας πρέπει να συνεχιστεί στους αγώνες των Εθνικών μας ομάδων με κυριότερο στόχο μας τους αγώνες του World League στην Θεσσαλονίκη. Εκεί πιστεύω να γεμίσει το Αλεξάνδρειο. Εκεί πιστεύω πως θα βοηθήσει να αποκτήσει το άθλημά μας νέους φίλους από όλη την Ελλάδα.

ethnikh - stoiximan-2015

Από την πλευρά του ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και επικοινωνίας της Stoiximan Πάνος Κωνσταντόπουλος υπογράμμισε πως η εταιρία θα είναι στο πλευρό των Εθνικών μας  ομάδων, αλλά και της ΕΟΠΕ στην προσπάθεια της για ανάπτυξη του αθλήματος στην χώρα μας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία, τον πρόεδρο, τα Μέλη, για την ευκαιρία που δίνουν στην Stoiximan.gr να συμβάλει στην προσπάθεια των Εθνικών ομάδων.

Εμείς στην Stoiximan υλοποιούμε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα  στήριξης του Ελληνικού αθλητισμού συμβάλλοντας οικονομικά στις Εθνικές ομάδες, όπως του βόλεϊ, του πόλο, καθώς και μέσω της ΕΟΕ σε καταξιωμένους αθλητές μας που αγωνίζονται στον δρόμο για το Ρίο με τα εθνικά μας χρώματα» τόνισε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος και συμπλήρωσε

«Η αναφορά μας είναι ο ελληνικός αθλητισμός που περνά δύσκολες ημέρες που δοκιμάζεται σήμερα παρά ποτέ. Θέλουμε να περάσουμε σε όλους τους αθλητές το μήνυμα ότι ήμαστε μαζί τους και έχουμε την θέληση να στηρίξουμε τις προσπάθειες τους για να μας κάνουν περήφανους ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Ήμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε δίπλα στο βόλεϊ. Ένα ομαδικό άθλημα με παράδοση στην χώρα μας που βρίσκεται σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο και που έχει μπροστά του δύο μεγάλες διοργανώσεις.  Το Wolrd League και το European League.

Ήμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε δίπλα στην ΕΟΠΕ. Μια Ομοσπονδία που επιτελεί το έργο της συνεχούς ανάπτυξης του αθλήματος στην Ελλάδα. Και στην προσπάθειά της αυτή θα μας έχει δίπλα της.

Εκ μέρους της Stoiximan θα ήθελε να ευχηθώ καλή επιτυχίες στις Εθνικές ομάδες Ανδρών- Γυναικών στις προσπάθειές  τους στο World League και European League».

Όσον αφορά το ποσό της χορηγίας αυτό όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης θα είναι «Η χορηγία περιλαμβάνει δύο σκέλη.  Είναι ένα ποσό 40.000 ευρώ σε χρήματα  και υπάρχει και ένα δεύτερο σκέλος που έχει να κάνει με την προβολή και διαφήμιση του αθλήματος το οποίο εκτιμάτε σε ένα ποσό 50.000 -60.000 επιπλέον. Το επόμενο δίμηνο φιλοδοξούμε ο κάθε φίλαθλος παντού σε όλη τη χώρα να δει και να καταλάβει πως υπάρχει Εθνική ομάδα του βόλεϊ. Θεωρούμε με αυτόν τον τρόπο, αυτή την προβολή θα είναι που θα μας φέρει περισσότερους φίλους κοντά στο άθλημα.

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος εκ μέρους της Stoiximan.gr τόνισε «Η χορηγία θα προβληθεί τηλεοπτικά με σποτ, μέσω  διαδικτύου, σε όλα τα μεγάλα αθλητικά και όχι μόνο Sites, με outdoors διαφημίσεις, με έντυπες καταχωρήσεις, με εκδηλώσεις που θα γίνουν παράλληλα με τους αγώνες που θα γίνουν  στην Θεσσαλονίκη και τις υπόλοιπες πόλεις. Γενικά στόχος μας είναι να αναδείξουμε το ελληνικό βόλεϊ και να το φέρουμε εκεί που του αξίζει. Στην κορυφή».