DARK ROOM

Κερνάει… pizza ο Έλληνας «X-MAN»

Κερνάει… pizza ο Έλληνας «X-MAN»

Μπορούν να χωρέσουν ο «Χ-MAΝ», ένας πεινασμένος «Κανίβαλος», μια δηλητηριώδης «μάμπα», ο «Κόναν» ο βάρβαρος, ένα «ντόμπερμαν», ένα «Άλιεν» και πολλά άλλα «δαιμόνια» μέσα σε μία ομάδα και να… κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι; Και αν ναι, τι τύχη έχουν οι αντίπαλοί τους;

Κι όμως στη φετινή Sir Perugia, του Αργεντίνου Δασκάλου, Καστελάνι όλα είναι δυνατά . Ήδη μία γεύση από τη δύναμη των «Βlack Devils» πήρε η πρωταθλήτρια Ιταλίας Τρεντίνο του Τζούριτς, που έφυγε από το «Παλαεβαντζελίστι» ηττημένη.

«Δεν ξέρω τι κοινό μπορεί να έχω με τον Χ-ΜAΝ…» παραδέχθηκε στο Volleyplanet o 20χρονος Έλληνας άσος και συμπλήρωσε: «Πάντα ο πρόεδρος δίνει στους νέους παίκτες «παρατσούκλια», όπως το…βλέπει εκείνος και κυρίως λόγω εμφάνισης. Τώρα τι νομίζει για μένα ο πρόεδρος είναι άλλο θέμα (χαχχα γελάει)».

tzioymakas_sirci_perugia

Όλα ξεκίνησαν από τον πρόεδρο της ομάδας, Τζίνο Σίρτσι,που είχε την έμπνευση να δώσει στους παίκτες του «παρατσούκλια» φανταστικών ηρώων αλλά και άλλων… θηρίων. Ένας εξ αυτών μάλιστα, ο δικός μας διεθνής «Χ-ΜΑΝ», Γιώργος Τζιουμάκας, που με 14 πόντους (67% επιθ, 2 άσοι, 2 μπλοκ) ήταν ο MVP του αγώνα της 4η αγωνιστικής της Serie A με τη Φορλί, καθώς στον εκτός έδρας “εμφύλιο” της Αλεξανδρούπολης του διεθνούς και πρώην συμπαίκτη του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Ραφαήλ Κουμεντάκη (11π) «έβγαλε μάτια» οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 3-1.

“Συγχαίρω όλη την ομάδα, επειδή έπαιξαν πολύ καλά και θα ήθελα να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο που μου’ δωσε την ευκαιρία να παίξω. Ο ρόλος μου σε αυτή την ομάδα είναι να βοηθήσω τον Ατανασίεβιτς, κάτι που προσπαθώ να κάνω κάθε φορά που έχω την ευκαιρία και φυσικά ελπίζω να έχω και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον για να δείξω τι μπορώ να κάνω. Δεν είναι εύκολο να μπεις «κρύος» από τον πάγκο στο παιχνίδι, αλλά όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν χρειαστεί και κληθούμε να βοηθήσουμε την ομάδα, είτε σε ένα πόντο, είτε σε ένα σετ είτε σε ολόκληρο το ματς.

tzioumakas_perugia

|Αυτή είναι η δουλειά μου φέτος και προσπαθώ να την κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα» τόνισε ο διεθνής διαγώνιος Γιώργος Τζιουμάκας που ενόψει του προσεχούς εντός έδρας ντέρμπι με την Ματσεράτα υποστήριξε πως «θα είναι ένα δύσκολο ματς μιας και θα συναντήσουμε απέναντί μας μία καλή ομάδα. Πιστεύουμε όμως πως ο κόσμος μας θα γεμίσει το γήπεδο και στο τέλος θα είμαστε εμείς οι νικητές».

Ωστόσο, πέρα από την τιμή και το γόητρο για τον τίτλο του ΜVP ο Τζιουμάκας θα πρέπει να βάλει το… χέρι στην τσέπη, καθώς, βάσει άγραφου νόμου των αποδυτηρίων της Περούτζια, θα πρέπει να κεράσει πίτσες όλη την ομάδα. Εκτός κι αν περιμένει για λίγο, το ντέρμπι με την Ματσεράτα, για να μην… βαρυστομαχιάσουν!

Πηγή: www.sirsafetyperugia.it