Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καιρού επιτρέποντος… η 14η στροφή!

Καιρού επιτρέποντος… η 14η στροφή!

Με τα δελτία καιρού ανά χείρας βρίσκονται αρκετές ομάδες τη 14 αγωνιστική και Θεού θέλοντος- καιρού επιτρέποντος ο ΟΠΕ Ρεθύμνου φιλοξενείται στην Κυψέλη από τον Παναθηναϊκό και η Θήρα αντίστοιχα στη συμπρωτεύουσα από το Ανατόλια σε δυο δυνατές αναμετρήσεις!

Από Κρήτη και από Σαντορίνη με τους… ισχυρούς ανέμους, καταιγίδες και μποφόρ, ο ΟΠΕΡ και η Θήρα αισιοδοξούν ότι θα… απογειωθούν και θα φτάσουν στους προορισμούς τους για να αντιμετωπίσουν Παναθηναϊκό και Ανατόλια αντίστοιχα. Στην Κυψέλη ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να βρει ρυθμό, κατακτώντας παράλληλα το πρώτο τρίποντο του 2015 απέναντι στο μαχητικό Ρέθυμνο. Στο Ανατόλια η αναμέτρηση θα είναι και τηλεοπτική με τον ΑΟ Θήρας να θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Παράλληλα, το απαγορευτικό λόγω κακοκαιρίας ήδη επηρέασε το Πανναξιακός-Μαρκόπουλο.

Από εκεί και πέρα, στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ πάει… Χαλάστρα κόντρα στους Μακεδόνες ενώ ο Ολυμπιακός στο Κατσάνειο αντιμετωπίζει τον Ηρακλή και είναι πολύ πιθανό η Νέσοβιτς να κάνει και… αγωνιστικά το ντεμπούτο της, αφού βρισκόμαστε λίγο πριν από το ντέρμπι «αιωνίων» (7/2) στην Κυψέλη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Πανελληνίου, 16.00, Παναθηναϊκός – ΟΠΕΡ

Κατσάνειο, 18.00, ΓΣ Ηρακλής – Ολυμπιακός

Χαλάστρας, 18.00, ΑΣ Μακεδόνες – ΑΕΚ

Ανατόλια, 20.00 (ΝΕΡΙΤ PLUS), ΣΑΑΚ Ανατόλια – ΑΟ Θήρας

ΑΟΝ Πανναξιακός – ΑΟ Μακροπούλου, αναβλήθηκε