ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Κι ο Δρίκος στο πάρτι του Μήτσου

Κι ο Δρίκος στο πάρτι του Μήτσου

Στο πλευρό του διεθνή άσου μας, Μίταρ Τζούριτς βρέθηκε σήμερα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος,  στον κρίσιμο αγώνα του κορεατικού πρωταθλήματος της Kepco 45, ένα παιχνίδι  πραγματική φιέστα του αθλήματος.

Ανάμεικτα λοιπόν θα πρέπει να ήταν τα συναισθήματά του εκλέκτορα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην παρθενική του παρουσία σε αγώνα της κορεατικής V_League. Aπό τη μία ο κ. Δρίκος σίγουρα θα αισθάνθηκε υπερήφανος βλέποντας το διεθνή μας άσο, ως πραγματικός ηγέτης, να οδηγεί την Kepco 45 στο θρίαμβο επί της Korean Air Jumbo και περίπου 3.000 φίλους της γηπεδούχου να αποθεώνουν τον “Μήτσο”, που και απόντος του ομοσπονδιακού τεχνικού, τα καταφέρνει περίφημα.

Από την άλλη όμως δεν μπορεί και να μην αισθάνθηκε κάποια… ζήλεια, βλέποντας τους αγώνες της κορεατικής Λίγκας να είναι μία πραγματική γιορτή! Με τον εκφωνητή του γηπέδου να δίνει τον ρυθμό στην κερκίδα, τις εξέδρες γεμάτες παιδάκια και στο τέλος του αγώνα τους θεατές να χειροκροτάνε με θέρμη νικητές και ηττημένους.

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
22/05/2024

Κώστας Χριστοφιδέλης: «Τεράστια τιμή η Εθνική, είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να διακριθούμε» (vid)

Μία ημέρα μετά την ονομαστική του εορτή ο Κώστας Χριστοφιδέλης παραχώρησε στην κάμερα του volleyball.gr την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως ο νέος ομοσπονδιακός...