A2

«Κυανέρυθρη» αγάπη διαρκείας

«Κυανέρυθρη» αγάπη διαρκείας

Τα νέα εισιτήρια διαρκείας που θα είναι κοινά σε άνδρες και γυναίκες κυκλοφόρησε ο Πανιώνιος βάζοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές προκειμένου αυτά να είναι προσιτά στον κόσμο…

Έχοντας επίγνωση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης ο Πανιώνιος κυκλοφόρησε τα νέα διαρκείας για την Α2 Ανδρών και Γυναικών.

Η διοίκηση των «κυανέρυθρων» ακολουθώντας μια φιλολαϊκή πολιτική αποφάσισε οι κάρτες διαρκείας ανδρών και γυναικών να είναι κοινές και μάλιστα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Έτσι οι φετινές κάρτες διαρκείας θα είναι των 20 και 30 ευρώ για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου, ενώ όσο είναι κάτοχοι του Χρυσού διαρκείας θα παρέχεται και έκπτωση 10% από  την μπουτίκ του  Συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

«Σε μία δύσκολη χρονιά ζητάμε την συμπαράσταση όλων των κυανέρυθρων φίλων μας για να παρουσιάσουμε δύο δυνατές ομάδες στα πρωταθλήματα της Α2 Εθνικής κατηγορίας σε άνδρες και γυναίκες. Τα εισιτήρια διαρκείας είναι των 20 και των 30 ευρω και περιλαμβάνουν όλους τους αγώνες και των δύο ομάδων μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Με την επιλογή του Χρυσού διαρκείας στους κατόχους παρέχεται έκπτωση της τάξεως του 10% απο την Μπουτίκ του Συλλόγου. Τα εισιτήρια είναι άμεσα διαθέσιμα και υπάρχουν και στην μπουτικ του γηπέδου!».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...