A2

«Κυανέρυθρη» βραδιά

«Κυανέρυθρη» βραδιά

Σε μια βραδιά γεμάτη «κυνέρυθρα» χρώματα ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια της γυναικείας ομάδας που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην φετινή Α2.

Μια ξεχωριστή βραδιά προς τους φίλους της ομάδας χάρισε στην Πλατεία Νέας Σμύρνης ο Πανιώνιος. Ο «Ιστορικός» λίγο πριν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση στην Α2 των γυναικών φρόντισε να παρουσιάσει τη νέα φανέλα, αλλά και την ομάδα του Νίκου Κωστακόπουλου που φιλοδοξεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να διεκδικήσει την άνοδο και την επιστροφή του Συλλόγου στην Α1.

Η παρουσία των αθλητριών του Πανιωνίου όπως ήταν φυσικό έκλεψε την παράσταση, αφού οι «κυανέρυθρες αμαζόνες» ήταν εντυπωσιακές και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Τα φλάς των φωτογράφων και τα φώτα των τηλεοπτικών συνεργείων δούλευαν ακατάπαυστα με…. «κοντινά» στις κοπέλες του… Κωστακόπουλου που πρόσφεραν πολλά χαμόγελα και όμορφα πλάνα.

Ο Νίκος Κωστακόπουλος αναφερόμενος στη νέα προσπάθεια που θα κάνει φέτος η ομάδα δήλωσε  «Ο Στόχος μας είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν μια καλύτερη πορεία. Να δουλέψουμε, να βελτιωθούμε να φθάσουμε τουλάχιστον στην 4άδα. Είναι δύσκολο όμιλος. Έχουμε 6 ομάδες με πιθανότητες ανόδου. Για να περάσω την φιλοσοφία μου στην ομάδα χρειάζεται χρόνος αλλά δεν βιαζόμαστε. Έχω καλό υλικό και θέλουμε να δουλέψουμε καλύτερα και του χρόνου να πετύχουμε κάτι καλύτερο.

Ο Πανιώνιος κάνει κινήσεις σε άνδρες και γυναίκες και σε οργανωτικό επίπεδο. Εγώ είμαι ευχαριστημένος γιατί εκτός από το έμψυχο δυναμικό έχω εγκαταστάσεις, υλικό  και γενικά ότι χρειάζομαι για να δουλέψω.

Θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα. Υπάρχουν 2-3 ομάδες που έχουν επενδύσει αρκετά λεφτά για την άνοδό τους και έχουν συμπληρώσει το ρόστερ τους με αθλήτριες Α1. Πιστεύω όμως πως θα έχουμε αρκετές εκπλήξεις και γκέλες από ομάδες. Στο τέλος θα επικρατήσει ο πιο σταθερός. Φαβορί είναι ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο».

Από την πλευρά της η αρχηγός της ομάδας Μαριλένα Σαγάνη λαμπερή και χαμογελαστή στις κάμερες και τα μικρόφωνα δήλωσε «Είναι μια όμορφη βραδιά κοντά και στην έναρξη του πρωταθλήματος. Απόψε χαλαρώνουμε λιγάκι και από αύριο ξεκινάμε δυνατά στο γήπεδο.  Έχουμε φιλοδοξίες. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδας. Υπάρχει μια μίξη έμπειρων αθλητριών και νεαρών κοριτσιών με ενθουσιασμό. Υπάρχει πάθος, υπάρχει αγωνιστικότητα. Σίγουρα θα έχουμε καλύτερη πορεία από την περσινή και οι στόχοι μας είναι το ίδιο. Κάτι καλύτερο από πέρσι. Περιμένουμε ένα φοβερά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Κάθε Σαββατοκύριακο θα έχουν ντέρμπι όλες οι ομάδες. Δεν ξέρω ποιες ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν αλλά κάθε εβδομάδας θα έχουμε θρίλερ».

Πηγή Φωτογραφίας : Παναγιώτης Καρμίρης (www.panionianea.gr)

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...