CEV CUP

Κυνηγάει ένα δώρο «θαύμα» η Χαντάβα (foto)

Κυνηγάει ένα δώρο «θαύμα» η Χαντάβα (foto)

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του CEV Cup θα προσπαθήσει να πετύχει αύριο στις 19.00 κόντρα στην φιλοξενούμενη Αζεριόλ Μπακού η ρουμανική Ταργκόβιστε της 25χρονης διεθνούς, Ευαγγελίας Χαντάβα (τελευταία κάτω δεξιά στη φωτό), που θέλει τη νίκη ως δώρο για τα χθεσινά της γενέθλια.

tarcoviste_azeryol_cev

Στο πλαίσιο της ιστορικής της συμμετοχής στη διοργάνωση ομάδα του Ιταλού τεχνικού Στέφαν Μίκολι, υποδέχεται στο Δημοτικό κλειστό της ρουμανικής έδρας την πανίσχυρη ομάδα του Αζερμπαϊτζάν.

kerkida_targoviste

Η φιναλίστ ομάδα του ρουμανικού πρωταθλήματος, που φέτος συνεχίζει τις εγχώριες υποχρεώσεις της με τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές απέναντι σε Ιάσιο (0-3), Λουγκόι (3-0) και Πιάτρα Νιάμτ (2-3), συμμετέχει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά την περσινή της συμμετοχή στο Τσάλεντζ Καπ, όπου αποκλείστηκε νωρίς από την τουρκική Ιλαρμπαάνκ.

Targoviste_omadiki_xantava_hantava

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, Έυας Χαντάβα, που πέρυσι αγωνίστηκε στο Μπακού με τα “χρώματα” της φιναλίστ Λοκομοτίβ, εμπειρία από την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν διαθέτει και η Λιθουανή ακραία συμπαίκτριά της, Βαλντόνε Πετραουσκάιτε, από τη θητεία της το 2014 επίσης στην Λοκομοτίβ Μπακού.

Πέραν όμως της παρουσίας της Ελληνίδας διεθνούς η εν λόγω ιστορική αναμέτρηση της Ταργκόβιστε θα έχει περισσότερο “γαλανόλευκο” χρώμα, αφού χρέη δεύτερου διαιτητή θα εκτελέσει η διεθνής “ρέφερι”  Θεοδώρα Κυριοπούλου, με πρώτο διαιτητή τον Βούλγαρο, Μπόρισλαβ Γιορντάνοφ.