ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Κιόση: «Να συνεχίσουμε τις νίκες»

Κιόση: «Να συνεχίσουμε τις νίκες»

Μετά το τέλος του αγώνα με την Ουγγαρία, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σημείωσε τη  δεύτερη σερί νίκη της στο 1ο τουρνουά του 3ου ομίλου του European League 2016, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλμαζίδης αλλά και η MVP του αγώνα Ελένη Κιόση συμφώνησαν στη δίκαιη επικράτηση.

Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης ανέφερε: «Πήραμε μια μεγάλη χαρά με τη νίκη επί της Ουγγαρίας, η οποία πέρυσι κέρδισε την διοργάνωση. Είχαν κάποιες ελλείψεις, αλλά είναι μία σκληρή ομάδα, που δεν την κερδίζεις εύκολα. Στο πρώτο σετ στο τέλος αν και ο αντίπαλος το πήγε στο σετ ball, ήμασταν σκληροί και το πήραμε. Το δεύτερο σετ πήγε πολύ καλά και το πήραμε εύκολα, όμως στο τρίτο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, η Ουγγαρία τα έδωσε όλα και το πήρε. Στο τέταρτο αποδείξαμε ότι είμαστε σκληρή ομάδα και δικαιούμασταν τη νίκη».

Από την άλλη, η πολυτιμότερη παίκτρια του αγώνα και αρχηγός της Εθνικής, Ελένη Κιόση πρόσθεσε: «Δουλεύουμε αρκετά χρόνια μαζί σαν ομάδα και ελπίζω να συνεχίσουμε τις νίκες. Είμαι πολύ χαρούμενη για τη νίκη αν και είχαμε διάφορα ανεβοκατεβάσματα στο παιγνίδι. Στο τρίτο σετ εκτεθήκαμε λίγο, αλλά στο τέταρτο πήγαμε καλύτερα από κάθε άλλο σετ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και το καλύτερο κομμάτι ήταν ο τρόπος που επιστρέψαμε μετά τη μείωση του σκορ από την Ουγγαρία»