ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο ανδρών: Ολοκληρώνεται στις 1/2 με 3 ματς η 1η αγωνιστική της Γ’ φάσης

Κύπελλο ανδρών: Ολοκληρώνεται στις 1/2 με 3 ματς η 1η αγωνιστική της Γ’ φάσης

Μετά την πρόκριση του Φοίνικα Σύρου η 1η αγωνιστική της Γ’ φάσης του Κυπέλλου ανδρών ΟΝΕΧ ολοκληρώνεται αύριο (Τετάρτη 1/2) με τρεις αναμετρήσεις.

Το πρώτο σερβίς θα δοθεί στο«Απόστολος Κόντος» όπου η η δεύτερη στη βαθμολογία της Pre League ΑΕΚ (μετρά πέντε σερί νίκες) υποδέχεται τον Άθλο Ορεστιάδας που προέρχεται από την εξαιρετική εμφάνιση στην έδρα του Ολυμπιακού όπου ηττήθηκε με 3-1.

Στο Ζηρίνειο ο ΑΟΠ Κηφισιάς υποδέχεται τον ΟΦΗ, στο δεύτερο ματς όπου κοντράρονται ομάδες της Volley League. Η Κηφισιά έχει κερδίσει και τα δύο ματς πρωταθλήματος με τους Κρητικούς (3-0 τη 2η αγωνιστική και με το ίδιο σκορ στο Ηράκλειο πριν από 15 ημέρες για την 11η αγωνιστική) ωστόσο αύριο θα υπάρχει στο ρόστερ των φιλοξενούμενων ο Γιώργος Τζιουμάκας (έκανε ντεμπούτο στη Σκύδρα) και ίσως προλάβει και ο Λετονός κεντρικός Μπλούμπεργκς.

Τέλος στο κλειστό της Μίκρας ο Άρης (ο δεύτερος εκπρόσωπος της Pre League) υποδέχεται τον Αριστοτέλη Σκύδρας με τους κίτρινους να έχουν 4 νίκες και 1 ήττα στα εντός έδρας παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα και τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από την εντός έδρας ήττα κόντρα στον ΟΦΗ.

Η κλήρωση για τον καθορισμό των ζευγαριών της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 12.00 στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ.. Στη κληρωτίδα θα μπουν οι 4 ομάδες που θα προκριθούν από την 1η αγωνιστική και οι 4 πρώτες ομάδες του Α’ γύρου πρωταθλήματος Volley League, δηλαδή, Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Π.Α.Ο.Κ, Παναθηναϊκός Α.Ο. και A.O.N.Σ. Μίλων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης:

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Πήγασος Πολίχνης – Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ 0-3 (20-25, 24-26, 18-25)

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Ζηρίνειο, 17.30, Α.Ο.Π. Κηφισιάς – Ο.Φ.Η.
Διαιτητές: Πρέντζας – Μυλωνάκης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Σπίγγου – Καπότης, Γραμματεία: Μισιάκα.

Μίκρας, 19.00: Α.Σ. Άρης – Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης
Διαιτητές: Βασιλειάδης – Δημητρίου, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης.

«Απ. Κόντος», 15.30: Α.Ε.Κ. – Α.Σ. Άθλος
Διαιτητές: Φραγκάκης – Βελώνης, Παρατηρητής: Καπάνταης.