ΔΙΕΘΝΗ

Κύπελλο Ουγγαρίας: Μία… ανάσα ο Αθανασόπουλος από τον τελικό!

Κύπελλο Ουγγαρίας: Μία… ανάσα ο Αθανασόπουλος από τον τελικό!

Με τον ίδιο τρόπο που αποχαιρέτησε αγωνιστικά το 2021 , ο τεχνικός της Βάσας, Γιάννης Αθανασόπουλος καλωσόρισε και το 2022! Με μία σημαντική επιτυχία!

Στο α’ ματς της νέας χρονιάς η ουγγρική ομάδα του Έλληνα προπονητή και ομοσπονδιακού τεχνικού της γυναικείας ομάδας της Τσεχίας, έκανε το ιδανικό ποδαρικό, καθώς στον εντός έδρας α’ ημιτελικό του Κυπέλλου Ουγγαρίας επικράτησε στην Βουδαπέστη με 3-0 (25-22, 25-21, 25-18) της Békéscsaba και απέκτησε το «πάνω χέρι» στην υπόθεση της πρόκρισης στον τελικό.

Με τη νίκη αυτή τα κορίτσια του Αθανασόπουλου πήραν και μια άτυπη ρεβάνς από τις αντιπάλους τους για την ομαδική φετινή τους ήττα στο πρωτάθλημα, ωστόσο άπαντες γνωρίζουν πως ο β’ ημιτελικός, κόντρα στην περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου στις 18.00 στην έδρα της Békéscsaba, δεν θα είναι καθόλου εύκολη.

«Σε αυτά τα ματς δεν έχουν τόση σημασία τα θέματα τακτικής αλλά η «καρδιάς» και η  ομαδικότητα. Σήμερα τα είχαμε και τα δύο, και σε αυτά οφείλεται η επιτυχία μας. Ωστόσο, αυτή ήταν μόνο η πρώτη συνάντηση των ημιτελικών, στη ρεβάνς είναι σίγουρο ότι θα περάσουμε πολύ δύσκολα» δήλωσε ικανοποιημένος μετά την παρθενική επιτυχία του 2022 ο Γιάννης Αθανασόπουλος.

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών η Szent Benedek επικράτησε εκτός έδρας με 2-3 της Κυπελλούχου Fatum Nyíregyháza και για πρώτη φορά στην ιστορία της προκρίθηκε στον τελικό του θεσμού (12-13 Μαρτίου), όπου περιμένει να μάθει πλέον τον έτερο φιναλίστ για τη διεκδίκηση της «κούπας».

ΔΙΕΘΝΗ
16/07/2024

Επιμένει… γαλλικά ο Ράπτης

Για δεύτερη σερί σεζόν, ο διεθνής Έλληνας ακραίος Αλέξανδρος Ράπτης θα αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα αφού μπορεί ο ΠΑΟΚ να του έδωσε… γη και ύδωρ...