ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κυπελλούχοι Κρήτης ΣΦΠ Χανιών και ΓΑΣ Μεσσαράς

Κυπελλούχοι Κρήτης ΣΦΠ Χανιών και ΓΑΣ Μεσσαράς

Ολοκληρώθηκαν οι Τελικοί Κυπέλλου Κρήτης Ανδρών και Γυναικών που ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη των Ευάγγελου Καπαρουνάκη και Αντ.Αλεξανδράκη αντίστοιχα.

Τα παιχνίδια διοργανώθηκαν από την ΕΣΠΕΚ σε συνεργασία με το ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Ο ΣΦΠ Χανιών κατέκτησε το Κύπελλο Κρήτης στην κατηγορία των Ανδρών κόντρα στη ΓΕΗ με σετ 3-2, ενώ με το ίδιο σκορ ο ΓΑΣ Μεσσαράς κέρδισε τον ΑΟ Κύδων και κατέκτησε το Κύπελλο Κρήτης στην κατηγορία των Γυναικών.

Τις βραβεύσεις για τους Κυπελλούχους έκαναν ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚ και Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ κος Ψαρουδάκης Κωστής, τα μέλη του Δ.Σ κος Φραγκιαδάκης Νίκος και κα Καλουδιώτη Μαρία, ο πρόεδρος του ΣΥΔΠΕΚ κος Κοκοτσάκης Βασίλης, και ο γιος του Βαγ. Καπαρουνάκη.

Τους αγώνες παρακολούθησαν η σύζυγος και ο γιος του Αντώνη Αλεξανδράκη οι οποίοι παρέδωσαν το δικό τους έπαθλο στην ομάδα του ΓΑΣ Μεσσαράς

Η ΕΣΠΕ Κρήτης ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο Ηρακλείου κο Βαρδαβά Κώστα και το ΔΟΠΑΦΜΑΗ για τη συνδρομή του στη παραπάνω διοργάνωση, τη Διοίκηση του ΣΥΔΠΕΚ και τους Διαιτητές του για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στους αγώνες, το Πρόεδρο του ΟΦΗ κο Δανδάλη Γιάννη, τη Διοίκηση του Κλ. ΒΑΚ και τους εργαζομένους του για τη διάθεση του γηπέδου και τις υπηρεσίες τους.