ΔΙΕΘΝΗ

Κυπελλούχος Φινλανδίας στέφθηκε ο Οικονόμου

Κυπελλούχος Φινλανδίας στέφθηκε ο Οικονόμου

Τον παρθενικό του τίτλο εκτός Ελλάδας πανηγύρισε το Σάββατο στη Φινλανδία ο Έλληνας τεχνικός της OrPo Volley, καθώς στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην κάτοχο του τίτλου, Χαμενλίνα, οδήγησε την ομάδα του με 3-1 (27-25, 22-25, 25-14, 25-17) στο θρίαμβο και την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

“Μου είναι δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου… Για μένα, αυτή η νίκη ήταν σαν θαύμα. Είμαι πραγματικά περήφανος για τις αθλήτριές μου. Αφιερώνω αυτή την κούπα στην οικογένεά μου , στην κοπέλα μου και στους Έλληνες προπονητές….. “,  δήλωσε στο volleyplanet λίγο μετά την απονομή του παρθενικού Κυπέλλου της καριέρας του ο Θεσσαλός επιτυχημένος προπονητής.

Για την ομάδα του Οριβέσι, με τον Οικνόμου για δεύτερη σεζόν στον πάγκο της, “σήκωσε” το τρίτο Κύπελλο στην ιστορία της και πρώτο έπειτα από 21 χρόνια (1996, 1997).

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...