Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κυριακή τίτλου στου Ρέντη

Κυριακή τίτλου στου Ρέντη

Η σειρά των τελικών επέστρεψε στο Ρέντη με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να είναι έτοιμοι για τη νίκη τίτλου στον 5ο και τελευταίο για φέτος μεταξύ τους αγώνα… Εκεί όπου ο νικητής τα παίρνει όλα και κλείνει την χρονιά με πανηγυρισμούς και χαμόγελα…

Μετά την επικράτησή του στην Πυλαία και το 2-2 στους τελικούς ο Ολυμπιακός δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στον θρόνο του κατακτώντας το 28ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Με τα εισιτήρια του 5ου τελικού να έχουν εξαφανιστεί ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα στείλει στα ουράνια τους φιλάθλους του και που θα προσθέσει ένα ακόμη αστέρι στην πλούσια τροπαιοθήκη του.

Με τακτική και αυτοσυγκέντρωση

Με την ψυχολογία στα… ύψη οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να κάνουν αυτό που πρέπει και να συνδυάσουν τη νίκη τους με μια ακόμη φιέστα στον Πειραιά.

Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεσή του δήλωσε για το 5ο και τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ «Είμαστε έτοιμοι για έναν ακόμα μεγάλο αγώνα. Με τη βοήθεια των οπαδών μας θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να κλείσουμε με επιτυχία τη χρονιά. Αποδείχτηκε πως τίποτα δεν είναι εύκολο. Διαχειριστήκαμε καλά την ήττα στον τρίτο τελικό. Χρειάζεται να έχουμε τακτική και αυτοσυγκέντρωση για να φτάσουμε στον στόχο μας».

Όλα μπορούν να γίνουν

Αποφασισμένος να ξανασπάσει την έδρα του Ολυμπιακού και να γράψει ιστορία κατακτώντας τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του είναι ο ΠΑΟΚ.

Η ήττα της Πυλαίας δεν «έκαψε» τους «ασπρόμαυρους» που θα έχουν μια ακόμη –τελευταία-ευκαιρεία για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα που αν το καταφέρουν θα είναι το πρώτο μακριά από την Θεσσαλονίκη.

Οριστικά εκτός αγώνα θα μείνει ο Σέρβος διαγώνιος Σάσα Στάροβιτς που έπαθε διάστρεμμα στο δεξί πόδι στον τέταρτο τελικό ωστόσο ακολουθεί κανονικά την αποστολή του δικεφάλου.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Χόρχε Ελγκέτα αναφερόμενος στον τελικό της Κυριακής τόνισε «Είναι ένας αγώνας όπου όλοι πρέπει να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους και όλη τους τη σκέψη. Θα τα παίξουμε όλα για όλα. Δεν θα παίξει ο Στάροβιτς. Είναι μεγάλη απώλεια αλλά εδώ που φτάσαμε θα μετρήσει η δύναμη της ομάδας και όχι η δύναμη ενός παίκτη. Όλοι έχουν πίεση για τη νίκη. Πιστεύω στην ομάδα μου. Έχουμε ετοιμάσει την τακτική μας. Πρέπει να έχουμε υπομονή και διάρκεια και να αφοσιωθούμε μόνο στον αγώνα. Όλα μπορεί να γίνουν».