ΔΙΕΘΝΗ

«Κοιτάει ψηλά» το ουγγρικό βόλεϊ με Ντε Μπράντ-Τανάσε

«Κοιτάει ψηλά» το ουγγρικό βόλεϊ με Ντε Μπράντ-Τανάσε

Με δύο εγνωσμένης αξίας προπονητές στον πάγκο τους οι Εθνικές ομάδες της Ουγγαρία φιλοδοξούν σε καλύτερες ημέρες στο μέλλον.

Η ομοσπονδία της Ουγγαρίας πριν από λίγες ώρες παρουσίασε και επίσημα το νέο τεχνικό δίδυμο στον Τύπο, εισήγαγε στους οπαδούς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (CEV) τους νέους προπονητές των εθνικών ομάδων γυναικών και ανδρών, τον Βέλγο Γιαν Ντε Μπραντ και τον Ρουμάνο, Μπογκντάν Τανάσε αντίστοιχα.

Για τις γυναίκες της Ουγγαρίας, αυτή θα είναι η δεύτερη παρουσία του Βέλγου ομοσπονδιακού στο τιμόνι της καθώς το 2016, υπό την καθοδήγηση του Ντε Μπραντ,  η ομάδα προκρίθηκε στην τελική φάση των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Γυναικών 2015 και 2017 και κέρδισε το 2015 τον τίτλο του European League.

“Είμαι χαρούμενος που μπορώ να συνεργαστώ ξανά με την Ουγγαρία και ελπίζω ότι θα είμαστε τόσο επιτυχημένοι όσο ήμασταν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας μου” τόνισε μετά το νέο “χρίσμα” ο 59χρονος Βέλγος τεχνικός.

Όσο για την ανδρική ομάδα, αυτή θα είναι η παρθενική συνεργασία του νυν τεχνικού της ρουμανικής, Στεάουα Βουκουρεστίου.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ουγγρική Ομοσπονδία  για την επιλογή μου και ελπίζω ότι μπορούμε να συνεργαστούμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θέλω να εργαστώ σκληρά με την ομάδα φέτος, δεδομένου ότι θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι στο Silver European League καθώς και στους προκριματικούς για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του επόμενου έτους ” δήλωσε ο 37χρονος προπονητής, Μπογκντάν Τανάσε.