Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Κιτρινόμαυρες» αιχμές για Ιωνικό Ν.Φ

«Κιτρινόμαυρες» αιχμές για Ιωνικό Ν.Φ

Λίγες ώρες πριν το σερβίς της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σε ένα… σχολικό γυμναστήριο , η διοίκηση της γυναικείας ομάδας της “Ένωσης” με ανακοίνωσή της εκφράζει την λύπη της, αφήνοντας “αιχμές” για τη στάση των παραγόντων του Ιωνικού Ν.Φ αλλά και του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας απέναντι στο ιστορικό και τοπικό σωματείο, που για μια ακόμη φορά βρίσκεται ξανά σε αναζήτηση έδρας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

“Για μια ακόμη φορά το τμήμα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ βρίσκεται στην δύσκολη θέση να αναζητά έδρα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Δυστυχώς η συστηματική άρνηση των ανθρώπων του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας να παραχωρήσουν το κλειστό για μερικά παιχνίδια τη χρονιά, αναγκάζει την ομάδα να αγωνιστεί σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι στο σχολικό γυμναστήριο της περιοχής, χωρητικότητας μόλις 200 ατόμων. Είναι απορίας άξιον πως γίνεται ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας να ξοδεύει ένα μεγάλο ποσό το χρόνο για να αγωνίζεται εκεί ο Ιωνικός και η ΑΕΚ να μην μπορεί να φιλοξενηθεί για λίγες ώρες το χρόνο.

Οι δικαιολογίες περί επικινδυνότητας και φόβους επεισοδίων σε καμία περίπτωση δεν μας καλύπτουν, την στιγμή που η ομάδα έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο συγκεκριμένο γήπεδο χωρίς να συμβεί ποτέ το παραμικρό και τη στιγμή που είναι σαφές ότι οι υποδομές και οι προδιαγραφές του σχολικού κλειστού απέχουν παρασάγγας από αυτές του “Ζαχαρίας Αλεξάνδρου”.

Λυπούμαστε που ένα τοπικό σωματείο της Νέας Φιλαδέλφειας έχει επιλέξει να τηρεί αυτή την στάση, έχοντας την ΑΕΚ απέναντι και όχι στο πλευρό του.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/07/2024

«Σάσι» is back!

Η χαμογελαστή «μπόμπερ» Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα για το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25!