Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Κιτρινόμαυρη» τούρτα-έκπληξη για Νίζετιτς στο γήπεδο

«Κιτρινόμαυρη» τούρτα-έκπληξη για Νίζετιτς στο γήπεδο

Έστω και με μία μέρα καθυστέρηση η ΑΕΚ γιόρτασε το Σάββατο με τον καλύτερο τρόπο στο «Απόστολος Κόντος» τα γενέθλια της Πάουλα Γιαμίλα Νίζετιτς.

Η 13η συνεχόμενη νίκη των “κιτρινόμαυρων” με το χθεσινό 3-0 επί του Α.Ο. Θήρας, αποτέλεσε το… κερασάκι στην τούρτα – έκπληξη, που έσβησε με τις συμπαίκτριές της η 34χρονη πλέον Αργεντίνα ακραία, που με 14 πόντους ήταν 2η τοπ σκόρερ του αγώνα, πίσω από την Κουβανή συμπαίκτριά της, Ζιζέλ Σίλβα (17π).

Την Παρασκευή εξάλλου, ανήμερα των γενεθλίων της (27/1), η Νίζετιτς ευχαρίστησε με ένα δείπνο τις συμπαίκτριές της για τις ευχές τους και κυρίως τις όμορφες στιγμές που μοιράζονται φέτος. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που αν και βρίσκομαι τόσο μακριά από την οικογένειά μου νιώθω τόσο ζεστά και οικεία με τις συναθλήτριές μου», δήλωσε στο Volleyplanet συγκινημένη η άσος από την Κόρδοβα, κρατώντας στα χέρια ένα ακόμη δώρο, από ένα κοριτσάκι «μπολ μποι» και ένθερμη θαυμάστριά της στο “Απόστολος Κόντος”.

Τέλος η «Yas» αναφερόμενη στην εντυπωσιακή πορεία της ομάδας της τόνισε πως «η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται με τον νέο μας, Τούρκο προπονητή. Όλη την εβδομάδα προπονούμαστε πολύ σκληρά και προσπαθούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Δίνουμε όλες οι κοπέλες τον καλύτερό μας εαυτό, προσπαθούμε για τη νίκη σε κάθε ματς και γιατί όχι να μην φτάσουμε και σε κάποια «κούπα!» είπε χαμογελώντας με νόημα η  Αργεντίνα σουπερστάρ της ΑΕΚ, που “δηλώνει” φανατική οπαδός του Λιονέλ Μέσι.