Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

“Κιτρινόμαυρος” σχεδιασμός

“Κιτρινόμαυρος” σχεδιασμός

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ άρχισαν να πιάνουν δουλεία έχοντας με βασικό θέμα τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, χωρίς ωστόσο να έχουν προχωρήσει στο μεταγραφικό κομμάτι.

Του Μανώλη Κοκκίνη

Οι εκκρεμότητες για την Ένωση είναι αρκετές, με το οικονομικό σκέλος να είναι βασικός «πονοκέφαλος» για τους ιθύνοντες της ομάδας. Αρκετές αλλαγές αναμένετε να έχει το νέο ρόστερ, με τον Μανώλη Ρουμελιώτη να διαφοροποιεί τις κινήσεις του σε περίπτωση που οι «ασπρόμαυρες» θα έχουν το δικαίωμα για μεταγραφές ξένων αθλητριών.

Όσον αφορά τις Ελληνίδες, μόνο Κατσαντώνη και Ιβάνοβα θεωρούνται σίγουρες για τη νέα σεζόν, αφού δεσμεύονται με συμβόλαια.

Στο νέο ρόστερ υπολογίζονται και οι “μικρές” απο την ομάδα των κορασίδων, ενώ διακαής πόθος για την ΑΕΚ παραμένει η Κακουράτου, η οποία όμως περιμένει να μιλήσει με τους υπεύθυνους του τμήματος για την παραμονή της στον σύλλογο.

Από εκεί και πέρα δύσκολη παραμένει η υπόθεση της Αργυροπούλου, μιας κι ανήκει στους Ίωνες και θα χειριστεί μόνη της το θέμα, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η αποχωρήσει η Λαγουδάκη, ενώ δύσκολη μοιάζει και παραμονή των Γιακουμή και Νικούλη.