ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κλήρωση σύμφωνα με Προκήρυξη και αίτημα ΕΣΑΠ

Κλήρωση σύμφωνα με Προκήρυξη και αίτημα ΕΣΑΠ

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν τα μέλη της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ Χρήστος Σύλλας και Κώστας Βλάσσης υπογραμμίζουν πως η κλήρωση της 1ης αγωνιστικής της Γ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος γίνεται με γεωγραφικά κριτήρια σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη και έπειτα από αίτημα της ΕΣΑΠ και των σωματείων προκειμένου να αποφύγουν τυχών δαπανηρές μετακινήσεις.

Την δική τους απάντηση σε όσα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η κλήρωση του Κυπέλλου είναι άκυρη εξέδωσαν τα μέλη της ΚΕΠ της Ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ

“Η κλήρωση της 1ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών 2015-2016, σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη την οποία έχουν λάβει και έχουν αποδεχθεί οι ομάδες με την δήλωση συμμετοχής τους, γίνεται με γεωγραφικά κριτήρια.

Κι αυτό έγινε με αίτημα της ΕΣΑΠ και των σωματείων της προκειμένου να αποφεύγονται, τουλάχιστον σ’ αυτή τη φάση της διοργάνωσης μεγάλες και δαπανηρές μετακινήσεις.

Η κλήρωση ήταν δημόσια και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι τεσσάρων σωματείων, τα τρία εκ των οποίων ήταν μέλη της ΕΣΑΠ και επιβεβαίωσαν ότι η ένταξη των γεωγραφικών κριτηρίων ήταν δική τους επιθυμία.

Η κλήρωση έγινε με σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η προκήρυξη και όλα τα υπόλοιπα δεν μας αγγίζουν.

Τα μέλη της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ

Χρήστος Σύλλας

Κώστας Βλάσσης”.