ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Οι κλήσεις του Αθλητικού δικαστή

Οι κλήσεις του Αθλητικού δικαστή

Ηρακλής, Ζαφειράκης, Εθνικός και ΑΓΣ Ιωαννίνων θα περάσουν το κατώφλι του Αθλητικού δικαστή της ΕΟΠΕ την Παρασκευή προκειμένου να απολογηθούν για τις κλήσεις που τους έχουν σταλεί…

Οι κλήσεις του αθλητικού δικαστή

* το σωματείο του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 18/10/14 μεταξύ των ομάδων ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

* το σωματείο του Ε.Γ.Σ. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ για την συμπεριφορά φιλάθλου του στον αγώνα της 9/11/14 μεταξύ των ομάδων ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ – ΤΑΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΝΧΗΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

* το σωματείο του Ο.Φ.Π.Φ. ΕΘΝΙΚΟΥ και τον αθλητή του ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΥΛΟ για την συμπεριφορά του απέναντι στους διαιτητές του αγώνα της 15/11/14 μεταξύ των ομάδων ΟΦΠΦ ΕΘΝΙΚΟΣ – ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

* το σωματείο του Α.Γ.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και τον αθλητή του ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΦΩΤΙΟ για την συμπεριφορά του στον αγώνα της 15/11/14 μεταξύ των ομάδων ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.