CHAMPIONS LEAGUE

«Κλωτσάνε» οι Ρώσοι για το Παρίσι

«Κλωτσάνε» οι Ρώσοι για το Παρίσι

Ο φόβος για νέες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, προκάλεσαν την άρνηση της Ντιναμό Μόσχας να αγωνιστεί στο αποψινό προγραμματισμένο ματς της δεύτερης αγωνιστικής του B ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ με την “οικοδέσποινα” Παρί. H CEV όρισε ως νέα ημερομηνία του αγώνα για τις 8 Δεκεμβρίου, χωρίς όμως να την έχουν αποδεχθεί οι Ρώσοι.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της Paris Volley, η Ντιναμό Μόσχας δεν θέλει να πάει στο Παρίσι για να παίξει επικαλούμενη  φόβοτο νέων επιθέσεων. Ωστόσο, μετά την αναβολή του αγώνα την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας Rougeyron Michel ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Βόλεϊ να διεξαχθεί το ματς στις 8 Δεκεμβρίου, κάτι που όμως αρνήθηκαν και πάλι οι Ρώσοι, που πρότειναν με τη σειρά τους στη CEV να φιλοξενήσουν και τα δύο παιχνίδια στην Μόσχα.

Η απόφαση της διεξαγωγής του αγώνα εναπόκειται πλέον στα χέρια της CEV, έστω και αν σήμερα, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας εξακολουθεί να είναι προγραμματισμένη η ημερομηνία της 8ης Δεκεμβρίου.