DARK ROOM

Κωδικός «Χαράλαμπος»

Κωδικός «Χαράλαμπος»

Θυμάστε τη διαφήμιση γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας όπου νεαρός ένοικος πολυκατοικίας, κάνει τα πάντα προκειμένου να εκμαιεύσει από την χήρα γειτόνισσά του το σωστό “password” για να “κλέβει” δωρεάν ίντερνετ; Αυτά λοιπόν δε συμβαίνουν μόνο στις διαφημίσεις… αλλά και σε ομάδες της Volleyleague.

Ο πρόεδρος λοιπόν μίας εξ αυτών, στη συμφωνία που είχε κάνει με τον ξένο άσο του, του είχε πει , πως μεταξύ άλλων παροχών του σπιτιού ασφαλώς υπάρχει και δωρέαν ίντερνετ για να επικοινωνεί με τους φίλους και την οικογένειά του στην πατρίδα. Φαίνεται όμως πως ο πρόεδρος λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο ή μάλλον την… γειτόνισσα, καθώς ο πονηρός παράγοντας γνώριζε τον κωδικό από τον παλιό ένοικο του σπιτιού.

Πρόσφατα όμως για δικούς της λόγους η διπλανή, άλλαξε το password και ο παίκτης ξέμεινε από ίντερνετ. Κάτι που έχει προκαλέσει την έντονη δυσφορία, αλλά και τα παράπονά του αλλοδαπού αθλητή στη διοίκηση του συλλόγου.

Η γειτονιά  έχει”βουήξει” πως ο κωδικός ίντερνετ της χήρας είναι «Χαράλαμπος», το όνομα του μακαρίτη άνδρα της, ωστόσο προς το παρόν αυτές οι φήμες  ελέγχονται ως ανακριβείς!