BEACH VOLLEY

Κωδικός Στάβανγκερ για Βίκυ-Πένυ

Κωδικός Στάβανγκερ για Βίκυ-Πένυ

Για το Στάβανγκερ της Νορβηγίας, αναχωρεί τη Δευτέρα η εθνική μας ομάδα μπιτς βόλεϊ, όπου στο πλαίσιο του Continetal Club θα παλέψει από Τετάρτη 22/6 για την πολυπόθητη πρόκριση στο Ρίο.

Αρβανίτη/ Καραγκούνη αν και είναι έξι μήνες μαζί στη δεύτερη επανένωση τους ως δίδυμο, έχουν αποδείξει σχεδόν σ’ όλα τα τουρνουά που έχουν πάρει μέρος, ότι είναι δίκαια μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, η οποία παίζει με μεγάλο πάθος, πολεμάει κάθε πόντο και με τη βοήθεια της τύχης,  μπορεί να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και να κλείσει θέση στην πτήση για το Ρίο.

Οι αθλήτριες μας προέρχονται από μια σειρά δύσκολων αγώνων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ελβετίας και σε δύο grand slam σε Αμβούργο και Πολωνία, οπου πιθανόν να ξανασυναντήσουν τους ίδιους περίπου αντιπάλους.

Arvaniti ktenisma-23456

Η παγκόσμια προσωπικότητα που λέγεται, Βίκυ Αρβανίτη και φιλοδοεξεί να πάει στην τέταρτη σερί Ολυμπιάδα, σχολίασε στον Volleyplanet για τη μάχη του Στάβανγκερ:

«Πάμε στο Στάβανγκερ οχι ως φαβορί αλλά ως μια ομάδα που μπορεί όμως να κάνει ζημιά. .Στόχος είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ και να διεκδικήσουμε το καλύτερο από κάθε ματς που θα δώσουμε.»