DARK ROOM

«Κωφεύει» η Αθηνά στις ντόπιες «σειρήνες»

«Κωφεύει» η Αθηνά στις ντόπιες «σειρήνες»

Από τη Στουτγκάρδη στη Λουκέρνη βρέθηκε πριν λίγες μέρες η διεθνής πασαδόρος, που όπως όλα δείχνουν  θα τη δούμε πάλι στην Ελλάδα μόνο λόγω… διακοπών και υποχρεώσεων με την Εθνική.

Η Αθηνά Παπαφωτίου δεν έκρυψε ποτέ ότι λατρεύει το μπιτς βόλεϊ. Ένα άθλημα που από μικρή όποτε της δίνεται η ευκαιρία το εξασκεί. Κι αν κρίνουμε και από το προ τριών ετών χρυσό στα Μάστερς που είχε κερδίσει στο τουρνουά της Τήνου με την πρώην συμπαίκτρια της στην ΑΕΚ, Κάταλιν Κις το κάνει, κι αυτό, με επιτυχία.

Έχοντας λοιπόν κερδίσει… για πλάκα το φετινό στοίχημα της καριέρας της στην Allianz MTV Στουτγκάρδη, καθώς στην παρθενική της σεζόν στο εξωτερικό, παρέα με τον Έλληνα τεχνικό, Γιάννη Αθανασόπουλο, μεταμόρφωσαν την 8η πέρυσι ομάδα του πρωταθλήματος, σε Κυπελλούχο Γερμανίας και δευτεραθλήτρια της Μπουντεσλίγκα, πετάχτηκε τις προηγούμενες μέρες στη γειτονική Λουκέρνη.

Εκεί η διεθνής πασαδόρος, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να τα πει με τους διεθνείς, Γιώργο Κοτσιλιάνο και Νίκο Ζουπάνι (φωτό), να απολαύσει το Ελβετικό Open τουρνουά του World Tour 2015 και να σκεφτεί το μέλλον της.

Οι σειρήνες που ηχούν από… Ελλάδα μεριά, μάλλον την αφήνουν παγερά αδιάφορη, καθώς με την πρόταση που έχει δεχθεί ήδη από την Στουτγκάρδη, αλλά και το ενδιαφέρον που δείχνουν για την απόκτησή της κι άλλες ομάδες από οργανωμένα πρωταθλήματα του εξωτερικού, κάνουν την Α1 Γυναικών στην Ελλάδα να μοιάζει -όπως λέει και το άσμα του Πάριου- “Τώρα πια” με «…ανάμνηση παλιά, κίτρινο γράμμα στο συρτάρι…».