Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με Κόϊστρα στο Ρέντη ο Ολυμπιακός

Με Κόϊστρα στο Ρέντη ο Ολυμπιακός

O Βίτζε Κόϊστρα βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και μάλιστα παρά την κούραση του ταξιδιού πήγε κατ ευθείαν στο Ρέντη προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» κόντρα στην Ποζογίλνιτσα.

Ο Ολλανδός κεντρικός με το καλημέρα στην Αθήνα μπήκε αμέσως σε…. αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο Βίτζε Κόϊστρα λίγο μετά την άφιξή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκε στον Πειραιά και το κλειστό του Ρέντη για να δει από κοντά τους νέους του συμπαίκτες στο τελευταίο τους παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο «πύργος» των «ερυθρολεύκων» συνοδευόμενος» από τον μάνατζέρ του Θανάση Μιχαλόπουλο κάθισε δύο σειρές πιο πάνω από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη, ενώ πριν τον αγώνα είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τον Δημήτρη Καζάζη.

Κατά την άφιξή του ο Ολλανδός κεντρικός στις πρώτες του δηλώσεις που έκανε στη Nova υπογράμμισε «Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ξέρω ότι υπάρχει πίεση για την κατάκτηση όλων των τίτλων. Μου αρέσει αυτή η πίεση και για αυτό ήρθα στην Ελλάδα».

Αναφερόμενος στο ντέρμπι «αιωνίων» και την ξεχωριστεί ατμόσφαιρα που έχουν δήλωσε «Μου έχουν μιλήσει για την αντιπαλότητα που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό και ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα τέτοιων ντέρμπι. Υπόσχομαι στους φίλους του Ολυμπιακού ότι θα δώσω το …200% των ικανοτήτων μου για να τους δω στην εξέδρα ευτυχισμένους».

Από εκεί και μετά ο Ολλανδός κεντρικός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διαγώνιος υπογράμμισε πως γνωρίζει τον Ντιάτσκοφ αλλά και τον Κλάρκ και λίγη ώρα αργότερα τους παρακολούθησε από τα… ψηλά του Ρέντη.