Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κόοιστρα: «Ξεκίνησε με τον Χιμένες»

Κόοιστρα: «Ξεκίνησε με τον Χιμένες»

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Βίτζε Κόοιστρα έδωσε τη δική του εξήγηση για όλα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ενώ περιέγραψε την «εμπόλεμη» εικόνα έξω από το «Μελίνα Μερκούρη».

Μιλώντας στην ολλανδική ιστοσελίδα volleybalkrant, ο «ερυθρόλευκος» μπλοκέρ τόνισε: «Όλο αυτό ξεκίνησε με κάποια περίεργη συμπεριφορά ενός εκ των παικτών του ΠΑΟΚ (σ.σ Χιμένες) στο τέλος του δεύτερου σετ. Σκόραρε και το πανηγύρισε με ασυνήθιστο τρόπο. Άρχισε να ουρλιάζει στον στύλο του φιλέ! Έμοιαζε αστείο και λυπηρό την ίδια στιγμή. Όταν χάσαμε το δεύτερο σετ με τόσο μικρή διαφορά, “βροχή” από μπουκάλια νερού εκτοξεύτηκε προς τον αντίπαλο. Το κοινό μας φρίκαρε. Νομίζω ότι το παιχνίδι σταμάτησε για μισή ώρα».

Οι συστάσεις από τα μεγάφωνα και η αστυνομία ηρέμησε το κοινό αλλά μετά το 25-27 του ΠΑΟΚ στο πέμπτο σετ, ο κόσμος όμως αντέδρασε:  «Κλιμακώθηκε εκ νέου και η αστυνομία έπρεπε να προστατεύσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Έξω από το γυμναστήριο, νόμιζε κανείς σαν να είχε λάβει χώρα μια τεράστια μάχη. Υπήρχαν πέτρες παντού», κατέληξε ο Κόοιστρα.