Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κοκκινάκης: «Είχε τον φανατισμό που έλειπε»

Κοκκινάκης: «Είχε τον φανατισμό που έλειπε»
Ο Μενέλαος Κοκκινάκης από τους διακριθέντες του Ολυμπιακού και της αναμέτρησης αναφέρθηκε στο ντέρμπι στην ιδιαίτερη ένταση που είχε, γεγονός που έλειπε τα τελευταία χρόνια σε τέτοια ματς.
Ο ακραίος του Ολυμπιακού, τόνισε: «Αγωνιστικά ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Όσοι ήταν στο γήπεδο και όσοι το είδαν από την τηλεόραση το απόλαυσαν πάρα πολύ. Είχε τον φανατισμό που έλειπε από τα βόλεϊ τα τελευταία χρόνια. Είχε πολλά θετικά, αλλά και λίγα αρνητικά. Οι οπαδοί μας βοήθησαν και μας έκαναν πολύ μεγάλο καλό. Αν δεν πετούσαν αντικείμενα θα μιλούσαμε για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια, των τελευταίων χρόνων. Αυτο κρατάμε. O ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά εννοείται ότι δεν φοβόμαστε. Είναι καλό να γίνονται τέτοιοι αγώνες για το καλό του αθλήματος. Οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν πλέον όλους τους αγώνες για να δούμε ποιος θα παρει το πλεονέκτημα έδρας, το οποίο ίσως είναι και σημαντικό ίσως και αγχωτικό».

Από τη μεριά του ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε: «Ήταν απλά ένα ακόμα παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ ήταν να μας υποχρεώσει στην πρώτη μας ήττα. Στα πρώτα δύο σετ δεν ήμασταν καλοί, αλλα δεν μπορώ να πω τι έφταιγε. Αργότερα βελτιωθήκαμε, αλλά στο 5ο σετ έγιναν κάποια πράγματα που χάλασαν το παιχνίδι. Και δεν μιλάω για τους οπαδούς».