ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κοκκινάκης : «Περήφανος και χαρούμενος για την ομάδα μου»

Κοκκινάκης : «Περήφανος και χαρούμενος για την ομάδα μου»

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης κατέκτησε το  7ο Κύπελλο της καριέρα του στην Καλαμάτα, φθάνοντας τους Στεφάνου, Θεοδωρίδη και Κουρνέτα. Μια μεγάλη βραδιά για τον διεθνή λίμπερο του ΠΑΟΚ που έζησε με ιδιαίτερο πάθος τον τελικό της Τέντας και στο τέλος πανηγύρισε τον τίτλο…

Ο διεθνής λίμπερο του ΠΑΟΚ λίγο μετά τον τελευταίο πόντο του τελικού δήλωσε «Είναι το 7ο κύπελλο για εμένα. Είμαι περήφανος και χαρούμενος για την ομάδα μου. Περάσαμε δύσκολα, δεν παίζαμε το βόλεϊ που θέλαμε, δε το βάλαμε κάτω.

Πήραμε ένα μεγάλο τρόπαιο, πανάξια. παίξαμε μαχητικά, σαν ομάδα. Αυτό είναι το πιο ευχάριστο, το πιο συγκινητικό. Γι’ αυτό ζουν όλοι οι αθλητές.

Είμαι χαρούμενος που ο Θεός που με αξίωσε να κερδίσω 7 κύπελλα. Συγχαρητήρια και στον ΟΣΦΠ για το ευρωπαϊκό. Το χρειάζεται αυτό το βολει.

Καταφέραμε κάτι μεγάλο με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς, έτσι είναι ο επαγγελματισμός. Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά. Ξέρετε πώς είναι στην Ελλάδα. Βιάζονται όλοι. Εμείς πιστεύαμε στις δυνατότητες μας. Το πήραμε όμως και γι’ αυτό θα το θυμάμαι»

Τακουρίδης : «Διεκδικούμε πάντα όλους τους τίτλους»

Χαρούμενος για την κατάκτηση του 5ου Κυπέλλου της ιστορίας του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Γιάννης Τακουρίδης. Ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά στις δηλώσεις του επεσήμανε ότι η ομάδα συστηματικά διεκδικεί τίτλους τα τελευταία χρόνια, ενώ εξέφρασε και το παράπονο ότι η Θεσσαλονίκη πρέπει να φιλοξενήσει και αυτή μια διοργάνωση.

«Το σημαντικότερο είναι ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται εδώ και χρόνια σε Final 4 και τελικούς διοργανώσεων. Συμμετέχει στα τελευταία 9 Final 4 του Κυπέλλου. Διεκδικούμε πάντα όλους τους τίτλους. Στόχος μας πάντα να τους κατακτούμε, αυτό είναι που πάντα θέλουμε και παλεύουμε» δήλωσε ο Τακουρίδης και συνέχισε «Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, είχαμε την αποτυχία της Ευρώπης, που πιστεύω πως αν παίζαμε όπως τώρα θα μπορούσαμε να συμμετάσχουμε σε έναν τελικό όπως και ο Ολυμπιακός» συνέχισε μιλώντας για το αρνητικό ξεκίνημα. «Έχουμε ανέβει από τον Ιανουάριο και μετά, κρατηθήκαμε στα δύσκολα. Το βόλεϊ είναι άθλημα ψυχολογίας, είναι πολλά που έγιναν και δεν φαίνονται».

Όσο για την συνέχεια ο Γιάννης Τακουρίδης υπογράμμισε «Από αύριο πρέπει να σκεφτούμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τίποτα δεν τελείωσε σήμερα»

Τέλος ο αρχηγός του ΠΑΟΚ εξέφρασε και το παράπονο του δηλώνοντας  «Η φιλοξενία στην Καλαμάτα ήταν άψογη. Είμαι στον ΠΑΟΚ τα τελευταία 7-8 χρόνια αλλά δεν έχει γίνει ένα Final 4 στην Βόρεια Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη. Τελευταία φορά είχε γίνει πριν πολλά χρόνια στο Αλεξάνδρειο και θυμάμαι είχαμε χάσει. Νομίζω πως δικαιούται και η Θεσσαλονίκη να φιλοξενήσει μία διοργάνωση. Και όχι μόνο η Θεσσαλονίκη, αλλά και κάποια πόλη στη Βόρεια Ελλάδα».