A2

«Κόλλησαν» στο… Χ στου Παπάγου

«Κόλλησαν» στο… Χ στου Παπάγου

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Α.Σ.Παπάγου, που μοιραστήκε εντυπώσεις και σετ (2-2) στο πρώτο φιλικό εντός έδρας τεστ με τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Για την γυναικεία ομάδα του Αντώνη Πούμπουρα, που με στόχο την απόκτηση αγωνιστικού ρυθμού και συνοχής θα φιλοξενήσει στις 29 Σεπτεμβρίου (14:00) το ΓΣ Χαλανδρίου σε ένα ακόμη φιλικό, ακολουθεί το Τουρνουά “Μαίρη Υφαντή”.

Το εν λόγω τουρνουά που διοργανώνεται στη μνήμη της εκλιπούσας εμβληματικής εφόρου γυναικείου βόλεϊ και μέλους του Δ.Σ του Συλλόγου, θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου στο Ε.Α.Κ. Παπάγου με τη συμμετοχή του Α.Π.Σ. Αλίμου, του Απολλώνιου Κερατσινίου και του Γ.Σ. Χαλανδρίου.

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:
Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, 19:30: Γ.Σ. Χαλανδρίου – Απολλώνιος
21:30 Α.Σ. Παπάγου – Α.Π.Σ. Αλίμου
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, 14:00: Ηττημένοι πρώτης ημέρας
16:00: Νικητές πρώτης ημέρας.
Επίσης, υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό με τον Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης στις 7 Οκτωβρίου, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει ένα ακόμα φιλικό.
Ο Α.Σ. Παπάγου ξεκινά τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις με αγώνα Κυπέλλου Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. εναντίον του Α.Ο. Καρέα το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, ενώ για την 1η αγωνιστική του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής (Α’ Όμιλος) θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου την Ένωση Βύρωνα εκτός έδρας.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...