Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Κόλπο γκρόσο» με Τζούριτς και Φράγκο ο Φοίνικας Σύρου

«Κόλπο γκρόσο» με Τζούριτς και Φράγκο ο Φοίνικας Σύρου

Η κατάκτηση του League Cup στην Βέροια άνοιξε για τα καλά την όρεξη της διοίκησης του ΟΝΕΧ Φοίνικα Σύρου η οποία φρόντισε να ρίξει δυνατές “κανονιές” στο μεταγραφικό παζάρι καθώς συμφώνησε τόσο με τον Δημήτρη Τζούριτς, όσο και τον Ανδρέα Φράγκο που αποτελούν πλέον τα δύο νέα αστέρια της ομάδας.

Τα όνειρα για τίτλο δεν έχουν όρια στην Σύρο και αυτό απέδειξε εμπράκτως η διοίκηση των “Πειρατών”. Μια διοίκηση που φρόντισε να έρθει σε συμφωνία με τους Τζούριτς και Φράγκο, να κάνει μεταγραφική επίδειξη δύναμης στους “μεγάλους” του ελληνικού βόλεϊ και να στείλει το μήνυμα της ότι τη νέα χρονιά η υπόθεση τίτλος δεν θα είναι υπόθεση του ενός.

Τόσο ο Τζούριτς, όσο και ο Φράγκος επιστρέφουν στην Ελλάδα και με την εμπειρία και το ταλέντο τους βάζουν αυτομάτως τους “Πειρατές” σε πορεία πρωταθλητισμού, ενώ βάζουν τις βάσεις για την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και στην Ευρώπη και στο Τσάλεντς Καπ όπου θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...