Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Κόλπο γκρόσο» παραμονής του ΟΦΗ με Γιώργο Τζιουμάκα

«Κόλπο γκρόσο» παραμονής του ΟΦΗ με Γιώργο Τζιουμάκα
Μια σημαντική μεταγραφή, πραγματοποίησε η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, που στην προσπάθεια αντεπίθεσης στο Β’ γύρο του πρωταθλήματος για παραμονή στη Volleyleague απέκτησε το διεθνή πρώην διαγώνιο της Αλ Ταράχι (Σαουδική Αραβία) Γιώργο Τζιουμάκα.

Ο 28χρονος (2μ.06) εν ενεργεία “μπόμπερ” της γαλανόλευκης,  βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο και τίθεται στην διάθεση του Κώστα Δεληκώστα, για το προσεχές παιχνίδι του ΟΦΗ, με τον Αριστοτέλη στη Σκύδρα.

Τη μεταγραφή του Τζιουμάκα, που σύμφωνα με την ανακοίνωση της κρητικής ομ άδας, δεν θα είναι η τελευταία, χειρίστηκε προσωπικά ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Ηρακλείου

Μια μεγάλη μεταγραφή, πραγματοποίησε η ομάδα βόλει του ΟΦΗ.
Απέκτησε τον 28χρονο (2μ06) εν ενεργεία διαγώνιο της Εθνικής ομάδας Γιώργο Τζιουμάκα, βάζοντας ένα μεγάλο επιθετικό όπλο, στη δύναμη του.

Ο Γιώργος Τζιουμάκας, βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο και τίθεται στην διάθεση του Κώστα Δεληκώστα, για το προσεχές παιχνίδι του ΟΦΗ, στην Σκύδρα.

Τη μεταγραφή του Τζιουμάκα, χειρίστηκε προσωπικά ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, κάνοντας μια προσθήκη απο το πάνω ράφι, τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά, με ένα παίκτη πολύ υψηλού επιπέδου.

Στον ΟΦΗ, θεωρούν τον Γιώργο Τζιουμάκα, τον ηγέτη της αντεπίθεσης που θα επιδιώξει η ομάδα, για να παραμείνει στην Volley League.

Ενώ, δεν θα είναι η μοναδική μεταγραφική προσθήκη που θα γίνει.

Ο 28χρονος Ελληνας διαγώνιος, είναι μια απο τις μεγαλύτερες μεταγραφές, που έχει κάνει στην ιστορία του ο ΟΦΗ και ένας εν ενεργεία παίκτης της Εθνικής ομάδας.

Τελευταίος του σταθμός Αλ Ταράχι της Σαουδικής Αραβίας, αλλά έχει αγωνιστεί ακόμη στην Ιταλία (Κούνεο, Περούτζια, Πιατσέντσα, Καστελάνα Γκρότε), ενώ έπαιξε και στην Ιρανική Γιάζντ.

Στην Ελλάδα, έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, ΑΕΚ, Φίλιππο Βέροιας και Φοίνικα Σύρου.

“Γιώργο Τζιουμάκα, καλως ήρθες στον ΟΦΗ μας!” αναφέρει στην ανακοίνωση του, το ΤΑΑ ΟΦΗ.

Δείτε στο παρακάτω VIDEO αγωνιζόμενο το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ.