A2

Κόνιαρη: «Ήταν μια κακή ήττα»

Κόνιαρη: «Ήταν μια κακή ήττα»

Γυρίζει σελίδα ο ΖΑΟΝ  αφήνει πίσω την οδυνηρή εντός έδρας ήττα από το Αιγάλεω στον Α2 υποόμιλο , η οποία του διέκοψε ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων νικών και ρίχνει πλέον το βάρος του στην προετοιμασία  για το επερχόμενο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ηλυσιακό.

Η εμβληματική αρχηγός του συλλόγου της Κηφισιάς, Έλλη Κόνιαρη, που πάλεψε με μεγάλο πάθος στο ματς με το Αιγάλεω για την ανατροπή του σκορ, σχολίασε στο Volleyplanet.gr. για το τελικό αποτέλεσμα και τη συνέχεια του πρωταθλήματος που περιμένει το σύλλογο των βορείων προαστίων: «Χωρίς αμφιβολία ήταν μια κακή ήττα για τον ΖΑΟΝ.  Έγινε ένα δυνατό ματς που πιστεύω ότι μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Κρίθηκε κυρίως στην υποδοχή και στα λάθη μας.

Οφείλουμε  πλέον το συγκεκριμένο ματς να το αφήσουμε πίσω μας, να ανασυνταχθούμε ώστε να κερδίσουμε το επόμενο ντέρμπι με τον Ηλυσιακό και να μείνουμε στο παιχνίδι της πρώτης τριάδας του ομίλου.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...