Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κωνσταντέλλου : «Τα καλύτερα έρχονται»

Κωνσταντέλλου : «Τα καλύτερα έρχονται»

Έμιλι Κωνσταντέλλου και Πορφύρας συνεχίζουν μαζί και τη νέα χρονιά, καθώς η ομάδα του Πειραιά συμφώνησε με την νεαρή κεντρική και ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της…

Μια ακόμη ανανέωση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε ο Πορφύρας. Οι «ροσσονέρι» του Πειραιά θα έχουν στο ρόστερ τους και τη νέα χρονιά την Έμιλι Κωνσταντέλλου.

Η 21χρονη κεντρική αναφερόμενη στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πορφύρα υπογράμμισε «Ευχαριστώ την ομάδα του Πορφύρα και προσωπικά τον κ. Δελαγραμμάτικα και τους προπονητές μου Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την περσινή σεζόν, παρέχοντας μου την ευκαιρία να αγωνισθώ στην Α1. Την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, προκειμένου να βοηθήσω και εγώ την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι υγεία σε όλες τις συμπαίκτριες μου και τα καλύτερα έρχονται».

Η ανακοίνωση του Πορφύρα

Μαζί με το ταλέντο, το ήθος  και την συνέπεια της δείχνει καθημερινά και την αφοσίωση της στην ομάδα Βόλεϊ του Πορφύρα, κάνοντας την διαδρομή Νέα Ευθραία-Πειραιάς και το αντίστροφο.

Η Εμιλι Κωνσταντέλλου, που όπως σχεδόν όλες οι αθλήτριες μας κατάγεται από τον Πειραιά, ανεξάρτητα από τον τωρινό τόπο κατοικίας της οικογένειας της, μας τιμά με την εμπιστοσύνη της, καθώς, δέχθηκε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α1 με τον Πορφύρα και έτσι ανανεώθηκε η συνεργασία μας για τη σεζόν 2018-2019.

Η κεντρική που δεν έχει κάν κλείσει τα 21, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει ουσιαστικά τον Πορφύρα και στη νέα σεζόν, συνεχίζοντας με δουλειά και προσήλωση.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/07/2024

«Σάσι» is back!

Η χαμογελαστή «μπόμπερ» Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα για το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25!