Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κωνσταντινίδης: «Η διάκριση είναι ομαδική»

Κωνσταντινίδης: «Η διάκριση είναι ομαδική»

Λίγες ώρες μετά την ανάδειξή του ως κορυφαίος λίμπερο της πρεμιέρας της Volleyleague, ο άσος του πρωταθλητή ΠΑΟΚ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π. για την προσωπική του διάκριση,  την έλευση του νέου προπονητή, Ντανιέλε Ρίτσι αλλά και την αναμέτρηση της Πάτρας με την Παναχαϊκή, που θα ρίξει στις 6 Νοεμβρίου την αυλαία της 2ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Για την διάκρισή του…
Η διάκριση δεν θεωρώ ότι είναι προσωπική. Προέρχεται από τη συνεργασία και τη βοήθεια όλων των συμπαικτών μου… οπότε ας πούμε ότι είναι μια ομαδική διάκριση.

Για τον Danile Ricci…
Χθες το απόγευμα κάναμε την πρώτη προπόνηση με το νέο μας προπονητή. Ήδη από την πρώτη μέρα φαίνεται η εμπειρία και οι γνώσεις του για στο άθλημα.
Χρειαζόμαστε, σίγουρα, λίγο χρόνο για να μπούμε στη φιλοσοφία του, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι με τη βοήθειά του θα δουλέψουμε πολύ και σωστά μέσα στο γήπεδο, γεγονός που θα αποτελέσει τη βάση για την επίτευξη των στόχων μας!

Για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή…
Εμείς, όπως σε κάθε παιχνίδι, έχουμε στόχο μόνο τη νίκη και το καθαρό τρίποντο. Η ομάδα της Παναχαϊκής παίζει πολύ δυνατά στην έδρα της. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από εμάς. Χωρίς να υποτιμούμε κανένα αντίπαλο, αν παίξουμε σωστά και συγκεντρωμένα θα πετύχουμε μια ακόμα νίκη!