Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κωνσταντινίδης : «Επιστροφή στην κορυφή»

Κωνσταντινίδης : «Επιστροφή στην κορυφή»

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται στην Θεσσαλονίκη και ο λίμπερο των «ασπρόμαυρων» μίλησε για την πορεία της, τους στόχους της ομάδας και παράλληλα απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια για επιστροφή στην κορυφή της Volleyleague.

Αναλυτικά ο Εβρίτης λίμπερο του ΠΑΟΚ τόνισε «Είμαστε ήδη στην πέμπτη εβδομάδα της προετοιμασίας, έχοντας βελτιώσει κατά πολύ τη φυσική μας κατάσταση και δύναμη. Οι ασκήσεις τακτικής και άμυνας, χωρίς πολλά άλματα, είναι μέσα στο πρόγραμμα του προπονητή, πάνω στο οποίο δουλεύουμε από την περασμένη εβδομάδα μέχρι και τώρα. Σταδιακά, με την ενσωμάτωση και των δυο συμπαικτών μας που λείπουν (Φιλίποφ και Μάρσαλ), θα αρχίσει το κανονικό παιχνίδι

Είναι σημαντικό να έχουμε και φέτος τη στήριξη του κόσμου. Τα τελευταία χρόνια, δείχνει έμπρακτα, την αγάπη του στην ομάδα. Θέλουμε και φέτος τους φιλάθλους διπλά μας, δίνοντας την υπόσχεση να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να καταφέρουμε να τους δώσουμε τη μεγαλύτερη χαρά, με την επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος».