Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κωνσταντινίδης : «Να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους»

Κωνσταντινίδης : «Να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους»

Έτοιμος να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο 4ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Νοτίου Αιγαίου είναι στην Ερμούπολη ο ΠΑΟΚ και ο λίμπερο των «ασπρόμαυρων» Δημήτρης Κωνσταντινίδης μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας, τα φιλικά στην Σύρο αλλά και τους στόχους της ομάδας.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα τελευταία φιλικά προετοιμασίας του ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει καθώς σήμερα αρχίζει το διεθνές τουρνουά της Σύρου με πρώτο αντίπαλο του Δικεφάλου τον Εθνικό Πειραιά.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αναφερόμενος στην μέχρι τώρα πορεία των «ασπρόμαυρων» δήλωσε «Η χρονιά έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Βρισκόμαστε ήδη στην 5η εβδομάδα της προετοιμασίας, όλοι οι αθλητές έχουν ενσωματωθεί κανονικά και το σημαντικό είναι πως δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών».

Μιλώντας για τα φιλικά και την συμμετοχή της ομάδας στο τουρνουά της Σύρου ο νεαρός λίμπερο έδειξε αισιόδοξος υπογραμμίζοντας «Έχουμε παίξει ήδη κάποια φιλικά, στα οποία η ομάδα έδειξε καλά στοιχειά, αλλά και ότι δέχεται βελτίωση και σε κάποιους τομείς. Μπροστά μας υπάρχει ένα τριήμερο τουρνουά στη Σύρο, το οποίο αποτελεί το πιο δυνατό τεστ της προετοιμασίας. Θέλουμε να εστιάσουμε σε κάποια πράγματα έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι, όχι μόνο για την πρεμιέρα αλλά και για το μακρύ κύκλο αγώνων που μας περιμένει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Όσον αφορά τους στόχους του ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ήταν ξεκάθαρος πως αυτί είναι η κατάκτηση των τίτλων και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία.

«Οι στόχοι, όπως και κάθε χρόνο, παραμένουν οι ίδιοι. Να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους και μια ανάλογη πορεία στην Ευρώπη. Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο. Εύχομαι να μείνουμε όλοι υγιείς και να πετύχουμε τα μέγιστα!» τόνισε ο Θρακιώτης άσος.