Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κωνσταντίνου : «Χαρούμενη που επιστρέφω»

Κωνσταντίνου : «Χαρούμενη που επιστρέφω»

Την επιστροφή της Μανωλίνας Κωνσταντίνου στην ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του Παναθηναϊκού που συνεχίζει την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των “πράσινων” συνεχίζεται ακάθεκτά καθώς η διοίκηση του Ερασιτέχνη ανακοίνωσε την επιστροφή της 28χρονης Κύπριας ακραίας.

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου αναφερόμενη στην επιστροφή της στον Παναθηναϊκό τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω σε έναν τόσο μεγάλο και ιστορικό Σύλλογο μετά από 10 χρόνια. Ο Παναθηναϊκός με αγκάλιασε όταν πρωτοξεκίνησα τη πορεία μου στην Ελλάδα και είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε άψογη συνεργασία και τώρα.

Ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο που έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είναι σημαντικό για μένα να είμαι μέλος μιας ομάδας με υψηλούς στόχους και όνειρα και θα βάλω τα δυνατά μου για να υλοποιηθούν».

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την 28χρονη ακραία Μανωλίνα Κωνσταντίνου στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ , για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.
Ακόμα ένα «φίνο κορίτσι» προστέθηκε στο φετινό ρόστερ για το ένδοξο  γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.Η Κύπρια αθλήτρια επιστρέφει για δεύτερη φορά στο «τριφύλλι» έπειτα από δέκα χρόνια με στόχο φυσικά να βοηθήσει από την πλευρά της να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει.

Αναλυτικά το πλούσιο βιογραφικό της Κωνσταντίνου που είναι και διεθνής με όλα τα ηλικιακά κλιμάκια των εθνικών ομάδων της Κύπρου.

2002-2011 ΑΕ Λεμεσού

2011-2012 Παναθηναϊκός

2012-2016 Ολυμπιακός

2016-2018 Ηρακλής Κηφισιάς

2018 ΓΣ Ηλιούπολης

2018-2021 Θέτιδα Βούλας