Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κοντά στο deal με Κουκλίνσκι ο ΠΑΟΚ

Κοντά στο deal με Κουκλίνσκι ο ΠΑΟΚ

Στην δυναμική του έμπειρου και πολυταξιδευμένου 32χρονου Λευκορώσου ακραίου Πάβελ Κουκλίνσκι θα στηριχθεί όπως όλα δείχνουν την φετινή χρονιά ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του…

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και δεν αναμένεται τις επόμενες ώρες να έχουμε και το οριστικό deal με τον Λευκορώσο να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με τους “ασπρόμαυρους”.

Ο Πάβελ Κουκλίνσκι είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την διοίκηση του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο 32χρονος ακραίος δεν είχε έρθει στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη. Ωστόσο τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά και διεθνής Λευκορώσος είναι προ των πυλών.

Ο Κουκλίνσκι έχει ύψος 1.94 και την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Τουρκική Λίγκα με την φανέλα της Σολχαν Σπορ όπου με 13 νίκες και 17 ήττες τερμάτισε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κατα το παρελθόν ο 32χρονος Λευκορώσος ακραίος αγωνίστηκε στην Γαλλία με την Παρί, στην Κίνα με την Τιανζίν, και στο Κατάρ με την Αλ Αχλί, ενώ στην πατρίδα του φόρεσε την φανέλα των Μινσκ και Μπάτε Μπορίσοφ.

Αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Λευκορωσίας με την οποία αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019 τερματίζοντας στην τελευταία θέση του Γ Ομίλου έχοντας 1 νίκη (Φινλανδία) και 4 ήττες (Ρωσία, Σλοβενία, Τουρκία, Σκόπια).

VIDEO