Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κόντος: «Κερδίσαμε το σεβασμό των φιλάθλων»

Κόντος: «Κερδίσαμε το σεβασμό των φιλάθλων»

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς δεν κατάφερε να προκριθεί στα τελικά του πρωταθλήματος και η πικρία υπάρχει αφού ουδείς γνωρίζει τι θα συνέβαινε αν η ομάδα παρουσιαζόταν χωρίς τραυματισμούς. Ωστόσο η ομάδα των βορείων προαστίων κέρδισε το χειροκρότημα και το σεβασμό των φιλάθλων.

Εξάλλου, ο ΑΟΠ Κηφισιάς είχε μια εξαιρετική πορεία μέσα στη σεζόν και αυτή αναγνωρίστηκε και με το χειροκρότημας στην ομάδα αλλά και τον πρόεδρο του ΑΟΠ Κηφισιάς Ιωάννη Κόντο από τους φίλους του Φοίνικα Σύρου που ξέρουν να αναγνωρίζουν την προσπάθεια του αντιπάλου.

Ο πρόεδρος του ΑΟΠ Κηφισιάς Ιωάννης Κόντος δήλωσε σχετικά : «Ακόμα και σήμερα, σχεδόν 24 ώρες μετά τον αγώνα, αισθάνομαι συγκινημένος από την συμπεριφορά της διοίκησης και των φιλάθλων του Φοίνικα Σύρου απέναντι στην ομάδα μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω από καρδιάς. Με την συμπεριφορά τους αναγνώρισαν  την προσπάθεια που κάναμε όλη τη χρονιά. Όλοι οι άνθρωποι του ΑΟΠ Κηφισιάς αισθανόμαστε δικαιωμένοι καθώς βλέπουμε την εκτίμηση και τον σεβασμό  των φιλάθλων».